Naukowcy donoszą.
Dziekuję bardzo, że poświęcają Państwo swój czas na wiadomości Astery i gróźb ze strony Kiciora.Odrazu po wyemitowaniu 3 odcinkow dzwoniły do nas telefony,że widzieli Państwo jego haniebne czyny w akcji.
O to pare z nich : Atak Kiciora na bezbronnego nooba, który oskarżył go o fałszowanie " Licencji na foczkowanie " i uzywanie wallhaka na Ratach. Biega teraz bez kręgosłupa.
Udało nam się uchwycić na zdjęciu Kiciora uciekającego na utani gran hurze z kasą.
Gdzie uciekł Kicior ? Czy jesteśmy wstanie mu sie przeciwstawić?
Skontaktowaliśmy się z jego macochą,która wie gdzie ostatnio widziano Kiciora i zamieniliśmy z nią pare słow.
O to tekst naszej rozmowy:
Reporterka: Dzień dubr.... kur.wa źle...jeszcze raz.... Dzień dobry Państwu. Przenieśliśmy sie ze studia do kartonu Kiciora. Zastaliśmy tam jego macoche. Miała tydzień temu bierzmowanie i chciała nam o tym opowiedzieć, oraz podobno wie gdzie ukrywa się Kicior.
Stara Kiciora: Tak, Kicior to bardzo dobre dziecko.Nie wiem dlaczego nagle uciekł z pieniędzmi serwera(...)
Reporterka: No tak, mu ty gadu gadu, a Kicior z cała kasą lata na fokach i składa meble w pobliskim sklepie.
Stara Kiciora: OK, wporządku. Ostatnio go widziałam uciekającego w wózku z hiper-super marketu jakim jest sklep Froda w Thais.Rozpędzał się i wskakiwał na cyce klientek udając deskorolke. Widziałam to z odległości 50 metrow, ale bez trudów zauważyłam, że miał schowana jedną czeko czeko tubke i słoik bigosu za pazuchą(...)Przypomina mi się też zdarzenie jak kiedyś mnie podglądał pod prysznicem i mowił kolegą w Tibii ,że mam wielkie cyce(...)
Reporterka: Haha, a to nicpoń. Będę musiała tak spróbować.
Stara Kiciora: Nie obrażaj go ty głupia kur.wo. Myślisz, że jak masz mikrofonik to Ci nikt nie naje.bie? Jak się coś nie podoba to może wyskoczymy solo w trzech?
Reporterka: Nie, spoczko loczko przepraszam.
Stara Kiciora: Chciałam pozdrowić Koteczka i powiedzieć Lolkowi, żeby nie woził się tak na forum.
Porozmawialiśmy również z komendantem policji w Pyrzogłowach koło Carlin.
Komendant stołecznej policji:
(...)Tak widzieliśmy ostatnio Kiciora jak kupował mleczko w tupce u Maryzy,ale zanim przyjechaly posiłki już go tam nie było.
Chodzą plotki, że Kicior posiada święcące stopy Orshbaala i za chu*awacława nie możemy go złapać(...)
Oczywiscie nic za darmo. Każdy kto opowie nam garść informacji gdzie znajduje się poszukiwany weźmie udział w losowaniu zegarka z wbudowanym karnetem na basen w Ab'dendriel.(...)Oczywiście utrudniąjąc nam śledztwo przeżekam, że takiej osobie osobiście wsadzę snikersa w dupe(...)
Czy Kicioreq wróci z kasa którą ukradł z reklamy czeko czeko tubki ?
Co na to leader gildii Rulers of Dark ?
Czy minister spraw zagranicznych odstąpi od zakazu importu czeko czeko tubek do Polski ? ...dowiemy się za jakiś czas.