Temat: Serwer Obsidia Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 21:17   #512
!Xori!
Guest

Domyślny

Suv obronca biednych i pokrzywdzonych Jak on ma rsa to niechcialbym byc w jego skorze hehe. Cholera bylem dzisiaj zobaczyc na te guardy, wszystko pozajmowane a jeden kolo to bylem o 16 a on pisze ze do 3 w nocy . Mowie mu ze nasi nowi koledzy z isary zajmuja nam guardy hehe a on mowi ze on tez z isary Pytam sie czy na 63lvl to guardy nie za malo expodajne ale on mowi dzisiaj hydry zajete jutro caly dzien tam bede;p. No tak to jest jak wstaje o 11 i jeszcze mi komp nie dziala trzeba sie bedzie jutro obudzic wczesniej i zajac sobie jakas kopalnie na kilka h. Btw Pymyn masz zrobionego postmana?? Bo na guardach baaardzo przydatny a mi sie nie chce tyle czasu tracic zeby go robic( zeby to jeszcze o czas chodzilo hehe poki nie poexpie chwile to nie zrobie bo mam 800gp a to by ledwo na 1st misje wystarczylo podroze wkoncu kosztuja^^) Powinno byc conajmniej 30 oplacalnych kopalnii a nie jak teraz max 3 I Suv bez tekstow typu porobisz explo to bedziesz mial kase zeby na tombach wastowac hehe xd

Btw Hamtero mowil ze tu sie w huj ludzi z isary przenioslo a to dlatego tutaj bo jakis 140+ek na isarze ma tu 107rp( chyba chodzi o Lonebliss) az tak sie tam zle dzialo?? Myslalem ze to pojedyncze przypadki a tu widze ze w cholere ludu tu przyszlo ale dobrze bo mam juz kilku nowych znajomych i respy szybsze bede xd

Ostatnio edytowany przez !Xori! - 30-07-2006 o 21:21.
  Odpowiedz z Cytatem