ja gram druidem i jestem z siebie dumny

poniewaz robisz se 2 bp uhow i kupujesz bp sd proste nie

i ja zrobie szybcjej 2 bp uhow niz ty bp sd a po 2 mi wiecej mlvl urosnie i moge robic tez exsplo tez dobre xD :

i do tego ue.. i co z tego ze sorcer ma ue

tylko se jak walnie many szybciej spali a jak do tego ty masz ssa to ile w ciebie walnie ze 100 omg ;p
Podsumowanie
Kadza profa ma wady i zalety

Po co by cip robili druida jak by wiedzieli ze to zjechana postac nie proste

knight dobra postac na dobrych skilach do blokowania xD ( co ja knightem bym mial niegrac dla tego ze sd nie mam omg :/ i z ue nie wale )
Palek Dobra posatc chodzi na wieksze potwory sama latwo wali dragi (palek tez ue nie ma i co

sd tez nie robi tylko kupuje tez mam nie grac omg )
Sorcer powiada sie ze najpotezniejsza postac w tibi moze to i prawda ale duzo nia nie zarobisz ;d tak mi sie zdaje

na hmm milionerem nie zostanijesz (musi kupywac ihy/uhy ma dobre czary ale tez many troszke ciagno ;P )

Druid Dla mnie dobra postac ma podobne czary do sorcra ze tylko nie ma tak atakujacych czarow jak on ale co z tego L

robi uhy zarabia duzo kasy nie musi kupywac uhow ihow tylko se zrobi hmm i exsplo ihy lub uhy i idzie exspic .... i za to lubie druida (nie czeka na nikogo do exspienie to znaczy nie stoj i nie kupuje runek jak sorc no tylko sd moze ;P ale napewno nie spedza tyle czasu co sork na tym

no to prawda ue nie ma ale ue to na wojny tylko omg ale ma exori vis ;p stawiasz 1 ds i idziesz na dragi xD i walisz z exori vis a draga ds bloczy jak ds ma czerwone hp dajesz masowe leczenie i posprawie xD a sorcer tylko runki na ds zuzywa a jeszcze ostatnie slowko jak jestes druidem to cie bardziej bioro na hydry xD pozdro ) Prosze nie kometowac mnie tylko powiedziec czy mam prawde czy nie ....xD Druid jest dobro postacio ;]