Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 22:11   #2061
Kic~
Użytkownik Forum

Kic~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Astera
Poziom: 106
Król

Faxes słuchaj sprawa wygląda tak : macie tutaj własne kółko różańcowe w którym dajecie niczym nie różniące sie screeny : lootpic , adv , adv , adv lootpic , adv i za każdym razem słyszy się ZDAWKOWE "Gratz" które każdy mówi bo tego wymaga kultura forum.Mogę się założyć,że nikogo nie interesują advensy twoje czy kogoś innego lub moje. Ofc szanuję to, ale chciałem wnieść trochę więcej akcji i rozmaitości, niż zwykły advens lub wspominany lootpic. Robię to wszystko, żeby każdy nie wlepiał gał w to samo co zwykle. Jeżeli nie podobają Ci się moje ryciny i przerobione teksty to sieć cicho. Zrobisz więcej dobrego, niż Twoje bojkotowanie. Lubisz chodzić w różowych gaciach. Spoko nie śmieję się z Ciebie. Widzę, że niepotrzebnie bawię się w tego rodzaju komixy, bo wprowadza to tylko zamieszanie. Spoko lubicie tkwić w tym samym to siedźcie. Miałem dobre intencje.

A propo widziałeś kiedyś bardzo dobrego fake history ?? - wątpie, a ja sobie spróbowałem i nie żaluje tego, ani trochę. Będe miał pomysł, szybko go zrealizuję.

@edit

Jakies 5 minut temu awansowalem w 23 skillu fishingu mając 7 robaków w placaku

Ostatnio edytowany przez Kic~ - 30-07-2006 o 22:25.
Kic~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.