Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 23:33   #169
Qarius
Użytkownik Forum

Qarius's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
Qarius ma numer GG 497231 Send a message via Skype™ to Qarius
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler
@up

Po czym wnosisz, ze u Lagurusa, a nie u Mandua? Ehh, nie wiesz, nie wypowiadaj sie... Zreszta, u oby dwoch...

Co do lvl, pamietaj, ze nie jest najwazniewjszy. Xamuzi zmienial guildie, jak tylko bylo wygodnie, pomijajc to, ze padal przy kazdym starciu. A, osiagnac 100lv, walac share, to zadne osiagniecie.

Co do tego, czy cos znaczyl? Nie znaczyl nic, byl zwyklym zolnierzykiem Mandusa, potem dal passy Kili~ i go hackneli. Zal.pl
Przed wojna to on mi sie klanial przed dp mowiac 'siema', jak i pol Venore, gdzie druga polowa zwyczjanie chowala sie do pz - wiec co z tego ze mialem (mam) tylko 50+lv?

Wszyscy Polacy stali sie dziwnie 'cwani', od kiedy FaG wygrywa. Wczesniej bys sie nawet tu nie wypowiedzial w taki sposob.

Aha, i o mnie tu mowa, a nie o tobie czy o kimkolwiek innym, wiec jednak cos znaczylem na tym servie. Z protami, czy bez, czy ci sie to podoba, czy nie.

Uwazali za nikogo? Jakbym nie istnial? Dziwne, bo zarobilem dzieki tym ludziom jakies 3M+ w kasie i itemach.

_./
A wiec moj ty krolu i wladco az tyle zarobiles na PA to jestes bogiem normalnie istniales na serverze upsss przepraszam tylko w venore...

A mowimy o tobie bo poprostu podjelismy sie tematu glupca ktory mysli jaki on nie kozak i cfaniakuje ile to nie zarobil kasy ale pamientaj kozaku ze nie dzieki tobie to zarobiles. Gdybys nie mial protow to wogule bys nie zarobil

Hail FAG_/
Hail Adu & Arieswar
Hail Jerolek
Hail all my frends

Qarius jest offline