Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
o rany..
ktos cie chyba wprowadzal w blad... mzoesz posjc na druga koaplnie (tam sa 2 pietra slimow , lacznie kolo 10+ i 8 guardow~) kolejne co polecam to maze czyli labirynt... tam dasz rade spokojnie... dwarf hell tez jest swietny , tam raczej tez dasz rade ewentualnie mozna uciec na poziom nziej za bramke lvlowa... no i jesli sie obawiasz tych guardow to kolejne dosyc dobre meijsce to crusader helmet quest, ale tam jest ciezko wejsc na drugi poziom guardow gdyz bardzo czesto jest ich dosyc duzo na wejsciu, wiec trzbea uwazac i sie pobawic liną 
|
Wiesz ja chce wyciagac chociaz te 20k/h;p A tam gdzie ty podales( tzn nie wiem dokladnie podobno 1 i 2 kopalnia( ta przy wjesciu do kazo) to za malo tego jest ale zreszta sam musze to wszystko ogarnac i zobaczyc jak mi pojdzie
@Suv hehe ja musze poprosic i pogadac ze znajomym z sasiadem o ma zajebiste lacze i uzywa neta tylko do chodzenia po stronach wiec lagi nie beda dla niego jakas grozna rzecza( hehe jak w nic nie gra tylko strony przeglada to mu nie szkoda;p Zreszta on zwykle jak cos robi to w nocy=)