Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 23:49   #83
Khalak
Użytkownik Forum

Khalak's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wild Staler
Ja tak samo miałem dzisiaj
ide sobie do depo patrze woła mnie jakis typ (9lv druid) muwi "hey stop"
stanełem i on mi pokazał k-axe to ja sie odsuwam pare krokuw i kłade na ziemie muj bs ale wtedy gdy go połozyłem to puścił fire fielda na mego bs ja spanikowany chcialem cos zrobic to on podbiegł uzył destroy fielda wzioł bs'a i uciekł do depo noi 20k poszło sie ******

Topic@
fajny poradnik dla newbie
Według mnie kłamiesz bo w depo sie nie da fieldów rzucać .Co do poradnika to newbiem sie na pewno przyda.
A co do złodzieji to większość to Polacy. Ja raz na takiego nOOba trafilem ze zal. Pisze na trade ze sprzedam "...". On pisze do mnie na priv czy pl,odpisalem ze tak a on do mnie ze da mi 2 jak go zaprowadze do Venore - mówie nOObowi ok ale 1 k dajesz zaliczki, (byłem na Orcs Campie) pytam idioty gdzie jest a on ze w Thais no to poszedlem do Thais - Exiva a tu ze jest w Greenshore Poszedlem tam on juz historie ze ma w Ven w depo 6 k i mi da (ale to by raczej droge znal) - mowie ok zaprowadze i placisz na miejscu. Zaproponowałem droge na skrót przez Thais Dragon Lair (on o tym nie wiedzial ) ale kurde jakis koles stal na afku i sie skrzynka zastawil No ale 100 zaliczki w koncu sciagnalem doszlismy do Venore a on log Ale duzo nie stracilem bo i tak mial byc ostatni Zerk i runki mialem isc robic wiec i tak przez droge