Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2006, 02:31   #31
Flash_Radzio
Użytkownik Forum

Flash_Radzio's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD

Stan: Na emeryturze
Flash_Radzio ma numer GG 1969816
Domyślny

Powiem tak: to są jaja 2 lata grałem i co? Zginęła mi postać? nie
Pobiłem tate za zniszczenie dsla? Nie
Dziewczyna zagroziła odejściem? Nie
To idiotyczne
Wiecie... hakli mi postacie. Rozczarowałem sie wtedy. Ale mam to gdzieś. Przestałem grać w tibie. Nie z tego powodu. Bo znudziła mi sie. Wszyscy tu powiedzą, że tylko przeniosłem sie. Tak, przeniosłem sie. Na World of Warcraft (wiem, kryptoreklama czy coś, czyli jakieś punkty karne). Nie żałuje. A jest bardziej wciągająca niż tibia.
A mama ma problemy ze mna? Nie Odchodze od kompa nawet w trakcie instansa(coś w stylu questów w tibi, czasami nawet jak anhi)
Tata zły że gram? nie Wie że to lubie i nie zmieni tego, bo zawsze może liczyć na mnie.
A dziewczyna? Nic nie wie, ostatnio dużo wyjeżdza;/
I co? Jestem taki zły?

I na koniec taki offtop... ten kawałek z chłopakiem i dziewczyną... może jestem szowinistą, ale myśle, i dam 2 palce, że to było odwrotnie nie jestem(powtarzam) szowinistą, ale kobiety nie są tacy jak płeć brzydka Panowie przyznajcie, czasami wszystko dla gry zrobimy a kobiety? Opamiętują nas
I wolę mieć dziewczynę niż mieć te 2000 tysiaki... To pierwsze daje dużo większe wrażenia... (kobiety powiedzą: ale świnia! i szowinista!A ja:a co tam! Jesteśmy po to by je kochać )

Pozdrawiam
Flash_Radzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem