Moim zdaniem w ogole nie oplaca sie skillowac. Na wyzszych skillach expimy minimalnie szybciej, co nie zwraca nam czasu przeznaczonego na trening. Zreszta najlepsi gracze (ci ktorzy teraz maja 100+lvle) w ogole nie trenowali, wiec niech to najlepiej swiadczy o tym ze skillowanie nie ma wiekszego sensu. Jak chcesz zeby shielding rosl to wystarczy expic po prostu z bronia jednoreczna.
Cytuj:
Bez skilli nic niezrobisz. Skillowałem sobie dawnym knightem (już nim niegram po hacku ) do 70/70 na 15lvl z ghulem. Co z tego wyszło:
- 4mlvl
|
Tak samo szybko mozna zrobic 4 mlvl przy expieniu a nawet szybciej bo czesciej uzywamy manaskow.
Cytuj:
- Nabijanie 2 lub 3lvl na dzień (tak do 30lvl) na dc i dwarfach/soldkach.
|
Na tych expowiskach co wymieniles bedziesz expil tylko minimalnie szybciej (nawet mniej niz o 1k/h szybciej) niz knight ktory stworzyl postac w tym samym momencie i w ogole nie skillowal. Tak wiec czas treningu ci sie nie zwroci.
Cytuj:
- przez szybkie expienie na soldkach i robienie lootbagów pełno kasy.
|
Podczas gdy ty bedziesz sie użerał z noobami na soldach i wielokrotnie tracil swojego cennego lootbaga, ja sobie pojde expic na senje na minosach i bede robil bardziej wartosciowe lootbagi niz ty i przy tym zaden noobek mi nie bedzie ich zabieral. Na dodatek na senji jest nawet szybszy exp bo na soldach siedzi bardzo duzo ludzi.
Cytuj:
- pk który cię zaatakuje (niewiele silniejszy od ciebie) bedzie gryzł ziemie po minucie.
|
Życzę ci powodzenia w zabijaniu innych graczy knightem z broni, bo twoj sredni hit w czlowieka z plate setem bedzie wynosic jakies 30hp albo i mniej. Zrozum ze knightem z broni gowno bys zrobil nawet rookstayerowi. Knight się wybitnie nie nadaje do zabijania innych graczy.
Cytuj:
Na 30lvl wbic 80/80 i lecimy na guardy.
|
A ja w tym samym czasie pojde ze skillami 60/60 do mintwallin i bede robil wiecej expa niz ty na guardach i bede zarabial duzo wiecej niz ty na guardach.
Cytuj:
chciaż na 50lvl sille 90\90 by było dobrym rozwiązaniem
|
Zeby expic tak szybko jak czlowiek nie trenujacy z 65?