Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2006, 15:07   #19
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
@Wieszok
Ech... Właśnie dlatego próbuję zrobić, żeby myślenie tych ludzi było na odwrót: najpierw niech pomyślą, potem założą. Tak się akurat składa, że (nie wiem, czy odwiedziałeś ten temat później, czy nie), że autor tematu nie spoczął na tym. Po Twojej wypowiedzi padło jeszcze kilka innych "szukaj", a dalej autor znowu walnął posta w stylu "no weście, powieccie plx".

Zamykanie tematów nie ma sensu, bo potem narzekacie, że cały dział jest zawalony zamkniętymi tematami, które nie mają sensu i tylko zaśmiecają widok.

Sorry, Wieszok, ale byłeś jednym z wielu. Hurtowo jakoś tak mi się tam naklikało Może rzeczywiście przez pw byłoby to łagodniej, ale upomnienie łatwiej się wlepia i bardziej zapada człowiekowi w pamięć. 1 pkt to drobnostka (gdyby były warny 0-pktowe, coś a'la upomnienie słowne piłkarza przez sędziego zamiast kartki, to bym coś takiego właśnie użył), a mam nadzieję, że przez to będzie mniej spamowania "szukaj" etc.
Fakt, nie przeglądałem tematu po wypowiedzi ponieważ mam wiarę w naszych userów, że potrafią sami szukać, niestety się zawiodłem Przy okazji dowiedziałem się, że jest opcja do banowania wszystkich wypowiedzi w danym wątku

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem