Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2006, 15:12   #46
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Żałosne jest to, że za pisanie artykułów o Tibii biorą się ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia o tej grze. Co prawda Tibia uzależnia, i to jak, ale mieszanie faktów (Azjaci umierający przed WoWem nie mają wiele wspólnego z Tibią) i całkowite bzdury (postać słabnie i ginie, jak się nią nie gra? Ha ha ha.) świadczą o tym, że redaktorzy to po prostu żerujące na innych mediach (które również się mylą) bezmózgie hieny tudzież sępy. Zagrałby jeden z drugim chociaż dzień lub dwa, a potem by pisał.

Cóż, twierdzą, że Tibia ogłupia (to o słabnących ocenach) - wystarczy zajrzeć na bravo.pl (ostatnio w poszukiwaniu sporej dawki śmiechu mi się to zdarzyło, konkretniej wczoraj), czyli stronę zapewne podobnego szmatławca jak 'Dziewczyna', żeby zobaczyć, jak ogłupione są te puste wytapetowane rooshoffe ośmioletnie 'nastolatki', czytające takie gazety. Ot, temat z zagadką (pisane z pamięci): jeż idzie dookoła kwadratu, dlaczego pierwszą, drugą i trzecią część drogi (w sensie od rogu do rogu) idzie 90 sekund a ostatnią minutę trzydzieści? I co? Patrzymy - pierwsza odpowiedź 'omg nie wiem, może jabłko znalazł'. Druga - 'bo się zmęczył i szedł wolniej'. Trzecia - 'bo szedł po przekątnej'. Za siódmym czy ósmym razem nareszcie wydedukowały nasze koffane dziewczynki, że minuta i trzydzieści sekund to to samo co 90 sekund... Więc jak toto podrośnie, będzie gorzej, niż za Kaczyńskich, mówię ja wam to.

A tak zresztą, trochę się ta 'Dziewczyna' spóźniła z tym artykułem. Ale cóż, pewnie dopiero teraz usłyszeli o krzesłowej aferze.

Swoją drogą, było tam coś o zabiciu kogoś za miecz w grze. Co prawda chodziło o inną grę, ale załóżmy, że chodziło o Tibię. I co? Był kiedyś przypadek, że zabili w Polsce kogoś, żeby mu zabrać 8 (OSIEM!!) złotych. I co, grali w Tibię? Jestem przekonany, że nie! A afera była mniejsza, nikt już pewnie nie pamięta. Jeśli ten miecz był wart więcej niż 8 złotych, to równie dobrze po sprzedaniu go na allegro (NIELEGALNE!!) mógł ten koleś być zabity dla tejże kasy. Tylko, że wtedy by nie było, że przez Tibię zginął, chociaż kto wie, może by wymyślili, że w końcu stąd miał kasę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
A ja uwazam ze redaktorzy dziewczyny napisali prawde , oczywiscie pomijajac to o chinczykach i ze postac ginie..Tibia naprawde wiekszosc z was piszacych w tym temacie za bardzo uzaleznila , chocby widac to po tym jak jej zaciekle bronicie..Zastanowcie sie zanim dojdziecie do swiadomosci "o k .. rok zycia w plecy"
Pocieszę Cię, że mnie nie uzależnia (przynajmniej JUŻ). Od okolic kwietnia praktycznie nie gram.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 31-07-2006 o 15:21.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem