Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2006, 17:16   #44
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Helixaw
u mężczyzn trudniej, a niektórzy wręcz zmieniają wyraz twarzy tylko w skrajnych emocjach. (Tak jak ja i mój starszy np. ).
Mylisz sie. Przeczytaj ten artykul jeszcze raz. Potem jeszcze raz i jeszcze raz. Twoje emocje i twoje cialo sa polaczone. Jedno nie moze istniec bez drugiego. Jezeli ktos nie okazuje uczuc za pomoca ciala (takze twarza) to tych uczuc nie ma. Ale ten art nie jest dla takich ludzi.

I mam prosbe: powykonuj te cwiczenia przez 9-10 dni, tylko po to, zeby udowodnic mi, ze to ja sie myle a ty masz racje.

Cytuj:
Mnie takie zabawy z lustrem nic nie dadzą
Bardzo was prosze - nie podchodzcie w ten sposob do zabaw z lusterkiem. W arcie bylo nadmienione, ze odczytywanie moze byc trudne i trzeba to pocwiczyc. Zamiast gadac "na mnie to nie dziala" zmuscie sie, zeby porobic te zadanka chociaz raz dziennie: zajmie wam to ok 80-90 SEKUND a byc moze odkryjecie, ze jednak odnosi sie to takze do was.

Przestanmy sie oszukiwac: nie sadze, zeby ktokolwiek z was zawodowo gral w pokera i mial kamienna twarz. Ja tez do niedawna myslalem, ze jestem swietny w graniu uczuc... dopiero teraz rozumiem jaki to byl blad.

Z drugiej strony na stronce widzialem fajny art. o tym w jaki sposob czlowiek dazy do indywidualnosci i dlaczego widzac zdanie "wiekszosc ludzi (...)" juz dalej nie czyta bo doskonale wie, ze nie jest "jak wiekszosc ludzi".

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem