Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxu50
hmm...mysle ze jak masz uhy to na dwarfy guardy albo scarabki mozesz skoczyc (te drugie daja mase kasy) a jesli jestes bardziej odwazny to poh a na nim rozne orki , drag , jakis gs od czasu do czasu
aa bym zapomnial gdzie moge expic moim knightem 15 lvl 55/55 4 mlvl
Fire axe , Demon Shield , Platinum Amulet , Crusader/Royal Helmet , Golden Armor , Crown Legs , Boh  a i jesli jakis uhy beda potrzebne to luz... jestem dosc bogaty (ma sie te 2 inne chary  ) no i prosze nie odpowiadajcie mi np. cos takiego : idz potrenuj do 70/70 albo idz na dwarfy i roty powinno byc spoko , czy w katedrze dobrze by sie expilo ?? moze ghostland ?? tylko gdzie ;/ aa nie mam pacc  aa i jeszcze jeden Edit  ee jakby bylo trzeba i to byloby lepsze rozwiazanie moge zaopatrzyc sie w d lance 
|
Ponawiam pytanie sry za double posta a @up napisales jaki masz lvl?
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla
20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach
23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl
01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili
|