Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2006, 22:37   #86
Sebcio :)
Użytkownik Forum

Sebcio :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Domyślny

Prosze nie mow ze nie mailem mana shielda bo go mialem przed wejsciem do rooma wlaczylem nowa utame -.-

Zwroc uwage na to ze po wypiciu manaska dostalem hit od ognia JUZ NA MANE!!! Czyli moj mana shield byl ciagle aktywny!!!!!!!!!!!

pozatym Niech se wali dl za 160 ale grajac sorcem ponad 2,5 roku umiem sie szybko wymanasowac -.- I zawsze ma sie team w ktorym bylo 2 real friendow na ktorych zawsze moge liczyc.

Proste 5 knightow i bloker 4 UHerow wszyscy z mojej gildi i 2 z RL, i moze mieli by mnie nie uhnac?

Ja sie naliczylem 2 UH na mnie w tym zaden nie byl odemnie

A manasa wzialem daltego ze zrozum faraon potrafi skombowac do 1000 nie wierzysz? Idz poblocz sobie go z 2 minuty na pewno padniesz, i nawet jakby mi mial walnac za ten 1000 to na mane przyjme to za jedyne 160 bo tyle zalozyles ze dal mi manasek.

I wez pod uwage to, ze jak zobaczylem ze mam takiego reda spodziewalem sie odrazku kolejnego hita i deda jak to zobaczylem odruchowo odsunalem sie od kompa bo myslalem ze juz przywitaja mnie w Temple, i dopiero po sekunidzie siegnalem po Uha ale zrezygnowalem i uzylem manaska. Uwazam ze byl to jednak lepszy wybor. Wez pod uwage to ze przezylem i gdybym sie cofnal w czasie nie postapil btym inaczej i w kzdej podobnej sytuacji najpierw bym pil manaska.

pozatym zapytaj sie byle jakiego sorca 50+ zcy jak masz 1 many i ma cie walnac Dl za 250 to czy cie awlnie za 1 many i za 249 hp ^^

To jest waslnie przydatnosc manashielda ze w ten spoosb on funkcjonuje

a teraz mowszze uzywam BOTa, jesli tak bylo to nie ustawialbym sobie uha pod hot keyem tylko na auto uha jak spadnie mi troche zycia

I nie az do reda tylko zalozmy jakby mi spadlo o 100 hp zeby mnie wyleczylo Prawda? Takze nie mowcie ze botuje bo jestem chyba jedna z najczysciej grajacych osob na Refugi...

Nie wiem jakie jescze mozesz miec watpliwosci szczrze mowiac to leje na to ze myslisz ze uzywam bota bo wszyscy moi kumple wiedza ze gram czysto.

Astalavista

Klik!

Demon Helmet Quest by Naction

Klik!
Sebcio :) jest offline