Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2006, 23:17   #466
Stawiarek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 02 2006

Profesja: Elite Knight
Poziom: 51
Domyślny

Pawlon, a gdzie simi napisal ze on zaplacil? to tak btw

Po czesci popieram Pawlona ze wiekszosc huntow to jest wyolbrzymianie noobkow ale to racze Ty, drogi Pawlonie, robisz z tego wielkie halo ;-) (bez urazy oczywiscie)

Z noobkow takich sklada sie nijako wiekszosc Galany wiec nie ma tez co przesadzac. Tak sie sklada ze mam doswiadczenie z innych zerwrow i jest to wiecej niz 2 :-) i niegralem tam tylko postaciami 'nisko' lvlowymi bedocymi na rooku ale takze tymi troszke 'high'. Nie wszystkie sa oczywiscie takie cudne i miodne bo sa swiaty z wiekszym PA niz na galanie wiec tutaj rozniez nie ma co wyolbrzymiac. Mimowszystko odnosze wrazenie ze galana jest typowym zlepkiem tego co moze byc zle w userach grajac w tibie, a ostatnimi czasy jest to Power Abusing. Grajac na Saphirze czy Hibernie łatwiej jest sie zaklimatyzowac grajac od takiego 'noobkowego' (czyt. niskiego) lvla. Na galanie jest on poprostu odpychany, wybluzgiwany itp. itd. A nie raz slyszalem(czytalem) teksty typu: "Ooo... brakuje mi 20 - 40 - 60k na cos tam, musze shuntowac jakiegos 20 - 30 - 40 lvla" i po klopocie. Wg. mnie nie jest to sposob na kase a raczej na 'chodzenie na skroty', bo w sumie po co sie tyle meczyc?

Nie ma co sie rozpisywac na entemat (chociasz juz troche udziergalem %-) )
Moim zdaniem Galana jest swiatem ktory od dnia w ktorym powstal schodzi na psy, ale kto wie, moze kiedys bedzie lepiej :-P

PS. Panowie, nie ma co sie kłócić, forum nie jest od tego, na forum powinno sie jedynie wyperswadowac komus swoja opinie ale bez przesady ;p
Stawiarek jest offline