Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2006, 00:47   #467
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

no dobra, sorka jak ktos sie poczul urazony, nie mialem zamiaru nikogo obrazac, ale naprawde przesadzacie, wiem bo tez sporo gralem i na innych serwach i na galanie juz dlugo tez gram(rozne levele mam zaleznie od profesji)

napisaliscie ze kto powiedzial ze on placil hizopiemu, no i o to chodzi, oni glownie zeruja na tych ktorzy sie wystrasza i zaplaca zanim sproboja cos z tym zrobic, bo jak juz sie wezmiesz za rozwiazywanie tego problemu to sie bardzo czesto okazuje ze ten co cie ma zamiar "huntowac" to tak naprawde nei ma do tego "mocy". zawsze mozna tez probowac rozzwiazac problem tak jak pisalem na forum gdzie czesto mozna uzyskac pomoc i wsparcie jakiegos wyzszego levela(no ale tu trzeba znac jezyk angielski + rzeczywiscie trzeba miec racje po swojej stronie). najwazniejsze to nie panikowac, nie tracic glowy i zabarc sie do sprawy z rozsadkiem. oczywiscie bez znajomosci angielskiego sprawa jest abrdzo utrudniona, ale nie nie mozliwa do wykonania.

PS: jedyna rzecza co trzeba zmienic to nastawienie playerow, glownie polskich, pk ejst i zawsze bedzie ale sami PK to maly %, reszta to cwaniaki co szukaja latwej kasy albo maja zabawe psujac gre innym. skoro widzisz ludzi piszacych "brakuje mi 30k ide sobei kogos zhuntowac to bede mial" to czemu nie zwrocisz im uwagi? level tu nie ma znaczenia, zawsze mozesz poprosic kogos z wyzszym levelm bo im na to uwage zwrocil, takie zachowania nalezy PIETNOWAC i to jest to od czego trzeba zaczac.