Jeżeli chodzi o nowy system personalizacji.. ja osobiście uważam że CIPSoft doszedł do wniosku że skoro nie da się skutecznie walczyć z cheatami.. to może nie tyle legalizuje cheaty co daje każdemu równe szanse. Już wiemy że będzie uhanie na klawiszu (anni to będzie pestka knajtem czy palkiem..), strzelanie z run na battle (dziękujemy aim botom..) a teraz to. Mówicie że trzeba będzie czekać 30 dni - ok. Ale popatrzcie z innej strony. Personki nigdy nie szło zmienić.. a większość hlvli ją miała. Więc przy kupowaniu zawsze była to obawa że może jutro.. za tydzień.. za miesiąc.. zostanę bez konta. A teraz? Po 30 dniach zatwierdzenie personki (przecież nie każdy to złodziej, czasami sellują i jest ok) i można spać spokojnie. Spytacie co za różnica? Że jak zaufany człowiek to nawet spersonalizowanego chara nie odzyska? Wg mnie.. i w sumie każdy z nas to wie że.. "okazja czyni złodzieja". Nigdy nie wiesz czy po roku jakbyś miał już 100+ temu uczciwemu ludkowi nie zachciałoby się odzyskać konta akurat. I lipa.. wg mnie ten update systemu rec to ułatwienie dla acc-traderów.
Jeszcze kilka słów w kwestii FACC-PACC. Sam jestem FACCem aczkolwiek stać mnie na PACCa (z tym że nie jest mi to potrzebne do szczęścia). Pamiętajcie że CIPSoft
NIE JEST firmą charytatywną, nigdy nie miał nią być. Więc jeżeli gracie
ZA DARMO nie oczekujcie za wiele. Ktoś wyżej powiedział że w biznesie trzeba coś włożyć żeby wyciągać. OK! Ale mało CIPSoft włożył dla FACC? Mało jest dla nich chociażby terenów? Pięć miast, masa podziemi, POH, kopalnie guardów (i to dużo), Hell Gate, Draconia, Demonia z warlockami, MOTLS, ghost land, Isle of Kings, janukaff desert, Elf Fortress, Orc Fortress, Dragon Land koło Veno z dragami i DLami, katedra.. jeżeli o mnie chodzi to FACCowie JUŻ mają bardzooo dużo.. o wiele za dużo jak na firmę nastawioną na zysk (bo po to ktoś wkłada swój trud żeby mieć z tego kasę, życ na poziomie, utrzymać rodzinę, itp). Więc nie mówcie mi że FACC jest słabą wizytówką i reklamą na kupno PACCa.
Dla FACCów, którzy uważają że 'im się należy' - Jak sami dojdziecie do miejsca że musicie sami na siebie zarabiać, nikt Was nie będzie utrzymywać a Wy będziecie musieli utrzymać swoje rodziny - wtedy podyskutujemy o 'pracy za darmo'. Taka specyfika.. jak ktoś ma wszystko za free, nie pracuje i jest na utrzymaniu - normalne że nie myśli poważnie o pracy zarobkowej i uważa że wszystko powinno być za friko. Życie zmieni ich pogląd

.