Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2006, 12:27   #1
Kalisiok Knight
Użytkownik Forum

Kalisiok Knight's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Stan: Na emeryturze
Kalisiok Knight ma numer GG 6089138
Król Mój pierwszy fake - Rugentci

To jest mój pierwszy Fake więc jak bym w nim zrobił coś nie tak to proszę pisać. Akcja w fake się rozwinie dopiero w 3 albo 4 części i na razie jest troche nudny.
W tym fake są 3 królestwa i powstało 4 które chciało zapanować nad tibią.

Część 1

Pewnego dnia jedno z Królestw w tibii postanowiło zapanować nad tibią. Były 3 Królestwa w tibii, Paladynów, Knightów i Sorcków i Druidów. Jednak nie zauważono powstało czwarte Królestwo. W tym Królestwie była każda profesja. Nazwali się Rugentami.

Reguntci postanowili zabić najpierw najsilniejszych z wszystkich Królestw więc zebrali Palów, Sorcków, Druidów i Knightów podstępem w jednym pomieszczeniu...

Niespodziewanie ktoś napadł na trzy osoby stojące na zewnątrz, postawił magic walle, alby nikt nie mugl wyjść z budynku i podpalili go! To byli rugentci...

To szare po prawo to po sianie jest.

To była dopiero nudna pierwsza część mojego pierwszego fake.

Niestety inne części będą chyba z tibii 7.8 bo na pewno nie wyrobie się z wszystkimi częściami przed update.

(Z góry sory za błędy ortograficzne)
Mam nadzieję, że moderatorzy nie będą się czepiać, że wstawiałem niecenzuralne slowa. Ale za każdym razem gdy je wstawilem to w środku wyrazu stawialem „*”. Np. KUR*A! J
Niedługo będzie druga część...

KOMENTUJCIE PLZ!!!

Mój pierwszy (i ostatni) Fake >>> http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=87683

Uppss... brakuje mi jeden punkt do bana

Ostatnio edytowany przez Kalisiok Knight - 03-08-2006 o 00:29.
Kalisiok Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.