Sory, ale nie mialo byc zadnych zdan z obrazami ? I wypraszam sobie ,,wieśniaka" nie rozumiem? -.- To Metalowcy so wiesniakami... dlugie wlosy, wszedzie czaszki.. spieszy Ci sie umrzeć? To juz twoja sprawa.. Mi nie jest spieszno ,,do szatana" czy gdzie kolwiek zamierzacie isc...
Acha i tam ktos sie mnie na PRIV pytal czego slucham:
Slucham Techna i jestem z tego dumny, przynajmniej moge poszalec na dyskotece, albo w jakims klubie, wy nie mozecie-niestety bo w takich strojach nie wpuszczaja... I jeszcze ktos mi gadal na PRIV, ze jestem żalosny i bardzo go to zdenerwowalo (jak masz slabe serce to sorka) i moglbym sobie pominac taki komentarz i to jest tego sprawa czego slucha i nagle zaczal na mnie naskakiwac, a przeciez Cie (kim kolwiek byles, jestes) nie obrazilem tylko wymienilem swoja sugestię.. Mniej wiecej to wygladalo tak:
Cytuj:
Żałosny jesteś ogólnie, wqrzyłeś mnie tym bo ja np. słucham metalu. Nie wiem czego ty słuchasz ale sądząc po poziomie to pewnie techno albo hip-hop. To jest dopiero Shit. METAL RZĄDZI !!
|
Napisalem tylko: ,,Metal SuX!" i nikogo nie obrazilem, i tu nagle ktos mnie zaczal obrazac.. to jest wlasnie poziom dlugowlosych panów... dziekuje...
Vekegi i
kaczi Pozdro!