Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kryształek
Sory, ale nie mialo byc zadnych zdan z obrazami ? I wypraszam sobie ,,wieśniaka" nie rozumiem? -.- To Metalowcy so wiesniakami... dlugie wlosy, wszedzie czaszki.. spieszy Ci sie umrzeć? To juz twoja sprawa.. Mi nie jest spieszno ,,do szatana" czy gdzie kolwiek zamierzacie isc...
|
Tak, jedź na stereotypach, synku. GÓWNO WIESZ prawdę mówiąc i widocznie dla ciebie każdy stereotyp ma stuprocentowe odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Ja ci na odmianę opowiem inny dowcip - wiesz, że powszechnie uważa się osoby słuchające techno za ćpunów? Dziękuję za uwagę - ja jestem "szatanistą" (i chrześcijaninem), a ty jesteś narkomanem. Jeszcze jakiś stereotyp pod ręką?
Cytuj:
Slucham Techna i jestem z tego dumny, przynajmniej moge poszalec na dyskotece, albo w jakims klubie, wy nie mozecie-niestety bo w takich strojach nie wpuszczaja...
|
Strzelaj dalej. W jakich strojach? Jestem szatanistą? Bo słucham metalu? Żenua zwyczajnie.
Cytuj:
Napisalem tylko: ,,Metal SuX!" i nikogo nie obrazilem, i tu nagle ktos mnie zaczal obrazac.. to jest wlasnie poziom dlugowlosych panów...
|
Grunt to podanie argumentów, co dziecko? Gdybym ja napisał "Techno ssie", to zaraz bym został przez ciebie oskarżony o rasizm muzyczny.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vekegi
Zresztą to co mówią to szczera prawda ^^
|
"Powiedział, co wiedział". Musisz czuć się dumny, że cię zacytowałem, będziesz teraz autorytetem. W książce pt. "Jak zostać forumowym trollem w trzy sekundy". ;]