Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2006, 13:26   #812
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kryształek
Sory, ale nie mialo byc zadnych zdan z obrazami ? I wypraszam sobie ,,wieśniaka" nie rozumiem? -.- To Metalowcy so wiesniakami... dlugie wlosy, wszedzie czaszki.. spieszy Ci sie umrzeć? To juz twoja sprawa.. Mi nie jest spieszno ,,do szatana" czy gdzie kolwiek zamierzacie isc...
Tak, jedź na stereotypach, synku. GÓWNO WIESZ prawdę mówiąc i widocznie dla ciebie każdy stereotyp ma stuprocentowe odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Ja ci na odmianę opowiem inny dowcip - wiesz, że powszechnie uważa się osoby słuchające techno za ćpunów? Dziękuję za uwagę - ja jestem "szatanistą" (i chrześcijaninem), a ty jesteś narkomanem. Jeszcze jakiś stereotyp pod ręką?

Cytuj:
Slucham Techna i jestem z tego dumny, przynajmniej moge poszalec na dyskotece, albo w jakims klubie, wy nie mozecie-niestety bo w takich strojach nie wpuszczaja...
Strzelaj dalej. W jakich strojach? Jestem szatanistą? Bo słucham metalu? Żenua zwyczajnie.

Cytuj:
Napisalem tylko: ,,Metal SuX!" i nikogo nie obrazilem, i tu nagle ktos mnie zaczal obrazac.. to jest wlasnie poziom dlugowlosych panów...
Grunt to podanie argumentów, co dziecko? Gdybym ja napisał "Techno ssie", to zaraz bym został przez ciebie oskarżony o rasizm muzyczny.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vekegi
Zresztą to co mówią to szczera prawda ^^
"Powiedział, co wiedział". Musisz czuć się dumny, że cię zacytowałem, będziesz teraz autorytetem. W książce pt. "Jak zostać forumowym trollem w trzy sekundy". ;]

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 01-08-2006 o 13:29.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem