Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2004, 20:07   #168
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Izyyk
nie wystarczaja ci tylko te plusy? jak nie, to cluby to nie bronie dla ciebie.
Wiesz, ja chcę, żeby broń była jeszcze skuteczna...

Cytuj:
temat powiem szczerze smierdzi... myslicie ze ktos to wszystko czyta? ja bym chcyba musial byc ynabejop zeby to wszystko czytac...
jak juz ktos zalozyl temat, niech sie interesuje i edytuje pierwszy posy wypisujac ciekawsze pomysly, wtedy to ma sens a nie ze pozniej 20 osob pisze to samo i mysla ze odkryli ameryke lol
A potem, tradycyjnie, jak napiszą to w jednym poście, to potem nikt tego nie czyta... Nie ma licznika postów, coś ci nie pasi?

Cytuj:
co do pomyslow to dorzuce (no wlasnie... czy ktos to juz awruk pisal?) losowe respy... jest sobie polanka jaka z ypud i raz sie tam zrespi archer, raz rat, raz sheepka albo w jakis extremalnych miejscach, hunet, drag, etc... po czesci by wyeliminowalo liniowosc (ktora jednak wcale nie przeszkadza) w tibi, a zabawa bylaby wieksza jak nie wiesz dokladnie co cie spotka (to jak nie wiesz czy przypadkiem w kolejnym gsie nie wypadnie ci k-set, czy 5 gp)
Taki jesteś wymiatacz? Yhy... Nie wiem, czy byś chciał, żeby w zwyczajnych kanałach zrespawnowały ci się cztery GSy zamiast czterech ratów...

I nie pisz przekleństw od tyłu, co, cykasz się? Nie chcesz, żeby ci piękny napis "<cenzura>" wyskoczył albo cuś? To nie pisz przekleństw.

Jak ci ten topic nie pasuje, to go nie odwiedzaj, i tyle... Daj ludziom pomarzyć, i idź zapoluj na demony.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 10-08-2004 o 20:15.
Ghost Nieudany jest offline