Dzisiejszego dnia titania wstrzesnela wielka wojna. Akcje bitwy dzialy sie glownie na ulicach ab i edron ale jestem prawie pewien ze uslyszeli (lub wkrotce uslysza) o niej wszyscy... wszystko sie zaczelo od pewnego niefortunnego wypadku podczas ktorego Sazo Silver, Baban i Walther (kto gra na titani i orientuje sie w sytuacji na servie ten zna ich na pewno) zabili najslinieszego polaka na titaini (Nadin - skromnie ja) potem potoczylo sie juz ostro. wiekszosc polakow z paccem poplynela ze mna na edron w nierownej walce probujac zabic chodz jednego z tych <cenzura> szwedow... nie bylo tak zle dopuki nie lognal sie najsilniejszy gracz na titani (szwed - Vateriel ^.-). koleini czlonkowie mojej armi powoli zapelniali swiatynie ab i wojna tam wlasnie sie przeniosla. Sam deadlem 5x i gram teraz na aurea-rze jakby to kogos interesowalo (chodz nie sadze) jako ze skonczylem z moja postacia postanowilem skonczyc rowniez z tym kontem na forum. to muj ostatni temat/post wiec cyaa wszystkim z titani i wszystkim ktorzy znali mnie na forum (nie sadze zeby tak bylo)
moj nick na aurea-rze (jak to sie odmnienia?) to Eksternus Mytic (rodzina Mystic zaprasszam all polakow do podlaczania sie pod nia)
narazie lvl 1 ale nie moge sie lognac