BOŻE DAJ CIPSOFTOWI ROZUM !Update ,wszyscy sie cieszą ....do czasu wielkim minusem jest ta ....ekhem stamina nie mozna se pograc normalnie bo omg stamina jak ktos bedzie chciał sharowac chara to i tak go bedzie sharował !Całkowite marnowanie Pacca ,własciwie kupno pacca jest już stratą kasy chyba że jak ktoś wczesniej powiedział pacc bedzie naliczany w godzinach .Co do celowania z runek w battlelist.....poco my graliśmy na ots cwiczyliśmy pvp poprostu skandal ,od dziś nie bedzie róznicy playerów w pvp ?Dlaczego zabronione jest używanie botów skoro w samej tibi jest bot

?Ludzie nie róbcie sobie jaj teraz byle sorc/drut z 15 mlvlem bedzie chodził z hotkeyem F1 jako uh i walka bedzie wygladac tak : idzie powiedzmy 30 lvl knight a sorcer/druid SD okienko battle F1 i tak w kółko aż knight padnie teraz nie pvp decyduje o tym kto wygra lecz ilośc runek :S I zwalili ten outfit knighta z mieczykiem reszta jest wmiare ok. Mam nadzieje że po tylu krytykach update zmienią to zachecam również do wysyłania e-maili do CipSoftu przez adminów ,tutorów może sie uda.
P.S : Przez stamine i celowanie z battle tibia to jedno wielkie gó**o nawet najbardziej doświadczony gracz w pvp nie bedzie miał nic do powiedzenia a poco było tyle czasu cwiczyc pvp ?
@Edit ; Mały wykresik co do przegranyh h na dobe.
Jeżeli gramy 24/12h na dobe w czasie 17 dni (wtedy kiedy kończy nam się stamina) przegramy 204h - czas (4 dni) 96h który stracimy na odczekanie staminy do max. wyjdzie nam 108h przegranych na 21 dni.
Jeżeli gramy 24/8h na dobe (opcja najkorzystniejsza) w 21 dni (tyle ile potrzeba zeby znów grac w opcji 24/12h na dobe) bedziemy online przez 168h więc opcja 24/8h na dobe sie nam najbardziej opłaca.
Jeżeli sie pomyliłem to mnie poprawcie.
@Edit 2 ; Adnrew ja przeczytałem i popieram ;P
@Edit 3 ; Przez ten update chyba przestane grac w tibie ,no chyba że only 4fun ;/
PISZMY E-MAILE DO CIPSOFTU ZEBY USUNELI STAMINE I CELOWANIE Z BATTLELIST JEZELI ZASPAMUJEMY DUZA LICZBA E-MAILI TO ZMIENIA TO WIEC SIE STARAJMY!