O dziwo, jestem dość pozytywnie nastawiony do nowego update'u. Praktycznie od razu mogłem się zalogować do gry i zwiedzić kawałek Liberty Bay, którego i tak pewnie nie będe odwiedzał zbyt często. Outfity mi nie przeszkadzają, bo noszę dalej ten sam, tylko lekko zmodyfikowany - nie jest źle. Jak już ktoś mówił, normalnemu graczowi stamina przeszkadzać w grze nie będzie i jak na razie jest to prawda. Celowanie runami na battle mnie nie interesuje (non-pvp). Niestety, w tym updacie mocno dopakowane zostały guardki. 04:49 You lose 80 hitpoints due to an attack by a dwarf guard., chwilę wcześniej za 75, prawie non stop dostaje jakiś mocniejszy hit. Wot da fak?
Lighthack - śmieszna sprawa, nie potrzebne żadne ułatwienia i magic light wandy od teraz. Antyloot system - nie wiem, nie próbowałem jeszcze. Z tego jednak, co czytałem - na party można oglądać i brać loot, tak więc nie ma problemu. Na respawn potworków i podróże również nie narzekam.
Paradoksalnie najbardziej boli mnie w tym update wzmocnienie ciosów u guardków... Ciekaw jestem jeszcze nowych lootów i wyglądu beho shielda. By the way, wiadomo już co z tą nową kuszą, z czym to się je etc.?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
|