Temat: Serwer Obsidia Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2006, 12:20   #546
!Xori!
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111
Jak mogles miec floor reset na guardach i wogole 1 slysze o wastowaniu na guardach .No chyba ze nie zbierasz z nich lota.....

....Hahahaha

Hmm.. przedwczoraj zostawilem lootbaga zeby podejsc po guarda odeszedlem od niego kilka kratek poza ekran( to wlasciwie byl lootbp i byl dobrze widoczny). Wracajac po kilku sekundach z guardem ktory mnie gonil bp z lootem juz nie bylo. 10min przeszukiwalem cale jedno i drugie pietro z guardami, wszystki bagi i ciala lecz nic nie znalazlem. Loota zbieram wtedy to zaczalem od poczatku przynioslem cos ponad 3koz wiec az tak stratny nie bylem nie liczac scalkow bylem tylko 400gp do tylu;p. Poprzez caly czas expienia nikt nie wchodzil do kopalnii, a tylko jedna osoba pytala sie poprzez pw ile jeszcze bede siedzal ale to bylo godzine pozniej. Wczoraj poprostu pech, zanim to wybilem nie zdazylem lb doniesc do dp( tak, zgadles nie mam postmana )

@Hamtero

Kazdy

Wreszcie moge robic screeny, lecz dzisiaj jeszcze nie expilem to moze wrzuce stan mojej postaci

Ja chce tibie 7.4

Edit: Omg nie wiem czemu takie wyszlo robilem jak kazde a reszta wychodzila calkiem duza

Ostatnio edytowany przez !Xori! - 02-08-2006 o 12:23.
  Odpowiedz z Cytatem