Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2006, 18:31   #181
ToMuS_Aurea
Użytkownik Forum

ToMuS_Aurea's Avatar

Data doł±czenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
ToMuS_Aurea ma numer GG 3886803
Evul

@Kidlex myslisz ze jestes super gosc bo jak lizales pupe Liamowi ( lacznie z wygryzaniem kalu ) to mogles sie wozic? Pamietam raz na GSE chacie napisales ktos chce mi placic? Ktos powiedzial ja (nie bede zdradzal nicku ) to napisales do Liama i biedny czlowiek stracil czesc majatku.

@Ludzie ktorzy zaplacili maja postawiony warunek ze moga wbic 1 lvl w tygodniu, w innym wypadku moze to sie skonczyc kolejnym paymentem / dedem

@ Jojo nie ma co sie martwic wypowiedziami wszystko wiedzacych noobkow, szarpiesz sobie tylko nerwy

Osobiscie uwazam ze bitwa sie raczej nie szykuje za szybko , chociaz Liam wraca to moze niestety FACC (jak nam przykro ]:-> )

@ Raks & Sting Ninja gratz Castle Shielda to 1wszy na servie

Porusze nowy watek : Co wam wypadlo ( wartosciowego a nie np piorko kurczaka albo skora z ghoula) po update oraz co sadzicie o nowych outfitach wedlug mnie sa do ....

Czekam na wypowiedzi

Jezeli zrobilem jakies bledy to prosze mnie poprawic :>

_/ FAG
_/ Izmoks
Nie bende z tob± dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzm± sa emfatyczne:: )

Ostatnio edytowany przez ToMuS_Aurea - 02-08-2006 o 18:33.
ToMuS_Aurea jest offline  

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.