No Gratz Haja! Mnie też GM zaspamował!
Uptade nawet, nawet tylko te outfity. Ale da rade przyzwyczaić.
Libery Bay nice! Wyspa z Island Trollami, troche sux. A najgorsza to wyspa ze skarbami! 800 gp w 2 strony! Mapa za 1 k, która nie działa! Potworów nowych to widziałem 3. A mianowicie: Carrior Wormsy, Mewy i takiego gostka (novices of the cult). Odkryłem 2 questy, jeden to jakiś spellbook, a drugi to hymn. Wiecej nie powiem

Jutro zabieram się za jakieś outfity lub dodatki.
Jakby ktoś expił na ghoulach, minosach, nietotoperzach i jakby wypadł jakiś dodatek to bardzo proszę o przesłanie mi do Edron bądz Liberty Bay. Jak ktoś chce nowy bp, to msg do mnie w grze. Lub wysłac kase do Liberty Bay i jakaś karteczke.
Teraz idę coś zjeść, jak wróce to napisze coś wiecej.
@I BACK

No wiec na czym skończyłem? Na questach? A wiec juz nie chce mi się pisać, bo nie wiem co. O powiem, że ten 2 spawn hyder troche taki suxowaty, ale przynajmniej nie da się trapnąc tam tak jak na poprzednim.
Teraz pare ss'ów.
Pola przenicy:

Tarawena i tu trzeba pogadać, aby miec ten kapelusz (chyba) i żeby dostać się na inną wyspe:

Zółwie i pewnie jakiś quest, albo kolejne miejsce tylko dla pokazu:

I Save Serva:

A i jeszcze jeden, Carrior Wormy:

Dają 70 expa, 145 hp mają, a loot to food, kasa i robaki nic lepszego nie spotkałem. Dobry exp dla maga/druta. To tyle. Jutro może zrobie ss'a z Norrisem (Chuckiem?) Prostym rolnikiem z Liberty Bay

Cya!