Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2006, 23:35   #1004
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
No i po co ja się tyle męczyłem z tym skillowaniem 71/70 na 24 lvlu ^^ jak i tak byle sorc/druid z 15 mlvlem i bp sd do mnie podleci i mnie zacznie nawalac z sd i po mnie bo nawet sie nie zdaze uhac.
Bosheeee...... skillowanie godzinami i gapienie sie w te dwarfy odebralo ci jak widac resztki rozumu. :/
Przeciez ten sorc o ktorym wspomniales bedzie cie bil 2 razy slabiej z sd niz ty bedziesz sie uhal!!! A poza tym uhem zawsze trafisz bo masz go teraz w hotkeyu! A poza tym masz duzo wiecej capa niz ten sorc, wiec on wystrzeli ten caly swoj bp sd a ty nadal bedziesz zyc i mozesz go nawet zabic bo nie bedzie mial run bo ma mniej capa!!! Poza tym knight uha sie w biegu a sorc strzelajac z sd robi krotki przystanek na jakies kilkaset milisekund!!!
Cytuj:
Wyjatkiem jest ze bede mial zaznaczoną funkcje "Use on yourself" ale wtedy przypadkowo naciskajoc klawisz F1 lub innny moge stracic cenną runę.
Fujara jestes jak przez przypadek hotkeye wciskasz tyle ci powiem. A jak ktos przed update byl elite knightem i zamiast uha mial na F1 exori to co? Tez robil missclicki i na swiecie pvp kazdego zabijal przed depo lub robil se skulle? Nie. Tak samo z uhami.
Cytuj:
Tylko ze 15 lvl byle sorca lub druta nie podleci do ciebie z BP sd bo go po prostu nie stac . BP SD to 6k, i watpie w to zeby jakis niski lvl mial marnowac jakiekolwiek sd na pkowanie.
Oj zdziwilbys sie, ile mozna kasy od 8 lvla wyciagnac expiac na tombach! I to nawet bez robienia lootbagow....
A poza tym lowlvl pk to najczesciej second chary dobrych graczy i maja oni kase z glownych postaci. (czesto nawet glowna postac to 100+lvl)
Cytuj:
- nowe potwory (to również dla pacc)
Hahahaha, no naprawde duzo potworkow dla facc - 1 nowy rot. ROTFL.
Cytuj:
- nowe wyspy i qesty liberty bay która podnieca wszystkich graczy mających pacc'a
Bylo juz kilka tematow dotyczych tych nowych teren i wszyscy zgodnie twierdza ze zbyt "podniecajace" to one nie sa. Slaby exp, slaby loot, potwory daja malo expa a mocno bija i loot z nich to 5 gp itd itp....
Cytuj:
- otwieranie ciał (zupełnie zingorowane blokowanie knitcha)
Knight wystarczy ze bedzie w party z innymi czlonkami huntu i to on bierze loot a shooterzy sie nawet nie zblizaja.
Cytuj:
- chodzenie po box'ach, beczkach itp (to dla rookstaylerów było bardzo potrzebne, widocznie CipSoft zupełnie nie dostrzega rookstaylerów)

moim zdanie w nastepnym up date powinnie zaakceptować rookstaylerów.
Nie, nie powinien zaakceptowac "rookstaylerow". Jesli juz to ROOKSTAYERÓW!!!

POWALA MNIE WASZA IGNORANCJA :/ JUZ SAM NIE WIEM CZY MAM SMIAC SIE CZY PLAKAC JAK PO RAZ SETNY WIDZE KOGOS KTO PISZE ZE JEST KNIGHTEM I SORC NA NIZSZYM LVLU GO POKONA BO MA SD. WY NAPRAWDE JESTESCIE TACY GLUPI CZY TYLKO UDAJECIE?
poisoner jest offline