O tym, że stamina czy dziesięć sekund na zabranie loota to dobre pomysły pisałem już w temacie 'Zmiany po update', bodaj na 95. stronie. Są to bardzo dobre, przełomowe pomysły - to utrzymuję. Było to jednak przed faktem i siłą rzeczy nie mogłem się wypowiedzieć na temat niektórych kwestii w praktyce.
Ciała zabitego potwora nie można ruszać przez dziesięć sekund. Ma to swoje wady i zalety. To dodatkowo odbiera szanse na ukradnięcie zwłok, jednak jeśli chcesz coś z pod niego wyciągnąć - bywa to uciążliwe.
Grafika. Mimo wielu nieprzychylnych komentarzy uważam, że outfity są bardzo ciekawe, przynajmniej w większości. Z tym że gram kobietą, a większość graczy wprost przeciwnie. Szczególnie podoba mi się u niej strój maga, bodajże. Poza tym nie odkryliśmy jeszcze kilku nowych outfitów i dodatków, jeśli się nie mylę. A może to być ciekawe.
W kwesti nowych grafik potworów i itemów mam mieszane uczucia. Zgadzam się, że kompletnie nie wyszedł im szkielet. Wygląda sztucznie, że tak to ujmę. Odrażający natomiast jest Viking Helmet. Mam z nim częsty kontakt, wszak huntuję na tombach i wolałem starą wersję.
|