Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2006, 08:39   #2281
Mateomens
Użytkownik Forum

Mateomens's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateomens
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zobacz
Świat: Valoria
Poziom: ---
Skille: 100/100
Poziom mag.: --
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Horzym
"Ps wedlug mnie jestes zalosny... do tej pory pamiatam jak my sie smiali z ciebie jak ciroc cie zabil z Double ue ahahahahhahaha o lawl ...kazdy noob by sie uhnal ale nie ty muahuahauah"

No tylko ze ciroc mnie nie zabil z double ue, Tylko triple ue z lazarusem Idioto.
Uhnelem sie miedzy hitami i nawet zalozylem might ringa w miedzy czasie. tylko ze moj uh daje 500 hp + a ue ciroca to 600, lazarusa 700+. Wiec moze przestan Byc taki cool jak nie ma pojecia o czym nap*erdalasz.
Jeszcze mnie zastanawia...
"do tej pory pamiatam jak my sie smiali z ciebie jak ciroc..." jak ty nie wogole nie miales kontaktu z tymi ziomalami wtym czasie... a jezeli miales to dziwne ze ciroc ci nie wspomnial o tym jak mnie przepraszal.
Diana zemna niegada wiec sie niezapytam

ahhha ... zebys wiedzial to mialem z nimi kontakt ty tez widze wiesz tyle co moja sasiadka o tobie zreszta kto by sie takim wiesniakiem z Texasu interesowal

Yours
Mate~

Simor nice P zaniedlugo razem zwiedzimy wszystkie wyspy juz wiem jak plynac na piraty i na zolwie zobaczymy

a jak narazie to stracilem 800 gp i 1k na mape uheuehe xD

AHAAHHAHAHA

!!!! HAIL the trio Dejw Net,Mateomens And Tomeomens
Mateomens jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.