Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartas15
Elo wszystkim.Jak większość wie na titani rządzi gilida Unit ,których członkowie wybijaja innych h-leveli głównie polaków.Dobra do rzeczy!!!Dziś wracam z guardów ide do dp do venore widze 19 rs palek to sobie walne test hita z exevo gran vis lux .Walnełem raz a ten do mnie odpier*** się odemnie ja na to sorki nie wiedziałem ,że jesteś polakiem.Mija 5 minut zaczyna go lać jego kumpel master sorcerer po czy on wchodzi do depo i mowi masz przeuwielbiam jeść bananyane i loguje się na swojego 45 pallka i zaczyna mnie lać i teraz mam hunta i musze płacić!!!Tak samo robia inni h levelowi polacy biją się miedzy sobą zamiast Unit raz na zawsze rozwalić szkoda gadki ...Zaplacilem dzis za pacca i robie gildie dla ludzi takich ,którzy myślą tak jak ja .
Co o tym sadzicie?
|
Nie, nie, i jeszcze raz nie. Wiesz, że za bicie bez zapytania chłopaka, możesz złapać hunta, i tak się stało. Unity to PA, ale to już inna bajka. Wiesz, dlaczego Polacy biją się pomiędzy sobą, bo część to lizodupy unitu... Ehh... Ale co tam, niech robią co chcą... ;P
pozdro