Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2006, 20:40   #33
Petronov
Użytkownik forum

Petronov's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Śląsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osiol221
Kazjer zebys sie nie pomylil .. jak bys wiedzial kim jestem to bys blagal zebym do ciebie napisal " hi " niestety nie jestesmy na tym samym swiecie =( a ty po prostu zazdroscisz Unitom i probujesz sie dowartosciowasc po tym jak zabijscie ze 2 czlonkow na pol Roku wielkie Gratulacje .. a wes sie nie wypowiadaj jaki to ty i twoja gildia jestscie wspaaniali bo mi sie zgyac chce na to jak patrze.... i chyba nie tylko mi btw. Nie potrafisz docenic ich wielkosc moze i ja tez ich nie lubie .. ale to nie jest podstawa zeby takie rzodkiewka jest supery mowic " Wy sie tak podniecacie tym Unitem " jakos oprocz ciebie no i kilku osob jeszcze .... slyszeli o Unicie no i slyszeli o was jak dostajecie non stop od nich i teraz tez dostaniecie

LOL
Kajzer to nie noob (moze troche go ponosza wasze wypowiedzi).
Unit wygrywal dlatego, ze w Kazadum byl szpieg (moze to nie mialo zbytnio znaczenia, ale jednak uniemozliwialo Kazadum atakow z zaskoczenia).
Zgranie - to tyle co okresla Unit. Kazadum wcale nie jest gorsze, nie raz to udowodnili. Nie wolno lekcewazyc przeciwnika, nawet w jego najslabszym okresie. Jak narazie Okhrana (Kazadum+dodatki) radzi sobie bardzo dobrze, oby tak pozostalo!
Dla tych, ktorzy chcieliby zobaczyc jakas akcje Unit:
http://www.**************/file/s0i6id

Ostatnio edytowany przez Petronov - 03-08-2006 o 20:42.
Petronov jest offline