Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2004, 23:37   #19
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

hmm sokro to temat o noobach napisze o czyms co mnie ostatnimi czasy bardzo denerwuje. mianowicie chodzi o powszechnosc uzywania slowa 'Noob' co droga osoba ( chyba kazda choc sa wyjatki ) je zna choc tak naprawde za bardzo nie rozumie jego znaczenia . dam przyklad na harmoni niedawno utworzony swiat non p vs p jak zauwazylem kazdy ( no prawie kazdy ) wyzywa sie od noobow i to naokraglo. sam spotkalem sie z takimi przypadkami np : bylem na walkriach i akurat wypadl mi p arm to ja wywalam mnie jwartoscowe zeczy i pedze do depo jak wrucilem ujzalem grupke ludzi sterczocych nad SPRYTNIE ukrytym bagiem ja pisze fuck i odchodze a zgraja zaczyna nazywac mnie od noobow jako iz z natury jestem pokojowy olalem towazystow i poszlem w sina dal. inny przypadek : podczas lowienia nie jaki 30 lv royal palladin zaczal mnie pchac powidzialem zeby przestal itp ale ten dalej mnie pchal dalem mu za wygrana i zmnieniem lowisko to ten na privie od noobow mnie wyzywa.mialem jeszce duzo takich przypadkow . poprostu nie rozumiem tych ludzi i dotego ze wiekszosc z nich ma ten 20 + lv . albo tylko tak jest na harmoni albo szezy sie jakas nowa moda wyzywania kazdego od nooba. :/
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline   Odpowiedz z Cytatem