Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2006, 00:03   #20
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
@gallar i ripper
Nie mówię, że zmarł przez DŻEM i ćpał przez DŻEM! ZMarł bo sie zaćpał, proste. Ale czemu dżem zabrał go z odwyku w Olsztynie? Po odwyku miał go zabrać Pan Michał do siebie do Bieszczad, by odpocząć. Nie mogli odłożyć koncertów?
Skoro DŻEM taki zły i okrutny, to po cholere go na odwyk namawiali ? Skoro oni tacy źli, to przecież różnicy by to im nie zrobiło.

Cytuj:
Polecam Sie macie ludzie. Prawdziwy film z opiniami znajomych. A nie film fabularny Skazany na bluesa. (choć też spoko). Polecam wyjazd do Tychów.
Nie wiem jak dokładnie ma sie sprawa z 'Sie macie ludzie', ale w Skazanym mamy kilka sytuacji które są tylko fantazją reżysera. To są filmy, tylko. W mniejszym lub większym stopniu ukazują prawde i historie. Ale nie do końca, jeśli wiesz o co mi chodzi.
Wyjazd do Tychów? Y ja tu na stałe..

Cytuj:
@down
Nie poddaje się. Są też niezależni obserwatorzy. Naprzykład pan Nalepa.... On to potwierdza. A nie mogli odwołać koncertów? Przecież to się zdarza. A może powinni zrezygnować z chwilowej działalności lub zmienic wokaliste? Żeby Rysiek się wyleczył do końca.
A że niezależni obserwatorzy są, to prawda. Ale to działa w dwie strony... oni go ściągali na koncerty, a on ich zostawiał.
Czy mogli odwołać koncerty? Po części.. oni tak zarabiali na życie, nie zapominaj o tym.
Zrezygnowanie z chwilowej działalności? Muzycy z DŻEMu towarzyszyli innym muzykom, ale nigdy się od Ryśka nie odwrócili.
"Żeby Rysiek sie wyleczył do końca" myślisz że te pare koncertów by coś zmieniło?.
Zrozum, że zespół to jak niektórzy twierdzą był sens jego życia. Myślisz, że potrafił by go tak po prostu zostawić?
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem