Witam.
A ja bym chciał napisać pozdrowienia dla mojego dobrego kumpla
@ Small Macioo, którego zauważyłem na zdjęciu umieszczonym przez
@ Sarimesa (na forum
@ Bihunek)
tutaj. Samego
@ Sarimesa zresztą także pozdrawiam. ;-)
Drodzy Koledzy (zwracam się do nich, bo myślę, że tu zajrzą). Obecnie celowo nie włączam nawet Tibii (choć ze wszystkimi wiadomościami, włącznie z update'm jestem na bieżąco), bo jest ku temu kilka powodów. Jednym z nich jest to, że dopiero dziś uporałem się z włamaniem na stronę, jakie niedawno mnie spotkało. Innym jest to, że grając w Tibię nie zajmowałbym się już niczym innym, a mam ostatnio mnóstwo pracy. No, a już jeszcze jednym powodem jest to, że obecnie resztę czasu poświęcam na pisanie nowego programu związanego z Tibią.
Czy nie brakuje Wam czegoś w powyższym okienku dialogowym? Pewnie obrazka z podglądem ustawienia outfitu - no właśnie mi też tego brakuje ;-) i chcę to zrobić, a mam z tym pewien problem, bo mam już procedury kolorujące outfit, ale nie mam procedur powiększania obrazka (32×32 piksele to za mało; w grze też jest więcej). Aha, nie patrzcie na te "
Head", "
Body", "
Legs" i "
Feet", bo napisy na tych przyciskach będzie można ustawiać sobie w okienku konfiguracji programu (a przecież po update są tu inne napisy).
Tak więc, jak widzicie, nie mam za bardzo czasu na granie w Tibię. Spokojnie: Tibia nie zając - nie ucieknie. ;-)
Przesyłam serdeczne pozdrowienia.