Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2006, 00:34   #187
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Witam.

A ja bym chciał napisać pozdrowienia dla mojego dobrego kumpla @ Small Macioo, którego zauważyłem na zdjęciu umieszczonym przez @ Sarimesa (na forum @ Bihunek) tutaj. Samego @ Sarimesa zresztą także pozdrawiam. ;-)

Drodzy Koledzy (zwracam się do nich, bo myślę, że tu zajrzą). Obecnie celowo nie włączam nawet Tibii (choć ze wszystkimi wiadomościami, włącznie z update'm jestem na bieżąco), bo jest ku temu kilka powodów. Jednym z nich jest to, że dopiero dziś uporałem się z włamaniem na stronę, jakie niedawno mnie spotkało. Innym jest to, że grając w Tibię nie zajmowałbym się już niczym innym, a mam ostatnio mnóstwo pracy. No, a już jeszcze jednym powodem jest to, że obecnie resztę czasu poświęcam na pisanie nowego programu związanego z Tibią.

Czy nie brakuje Wam czegoś w powyższym okienku dialogowym? Pewnie obrazka z podglądem ustawienia outfitu - no właśnie mi też tego brakuje ;-) i chcę to zrobić, a mam z tym pewien problem, bo mam już procedury kolorujące outfit, ale nie mam procedur powiększania obrazka (32×32 piksele to za mało; w grze też jest więcej). Aha, nie patrzcie na te "Head", "Body", "Legs" i "Feet", bo napisy na tych przyciskach będzie można ustawiać sobie w okienku konfiguracji programu (a przecież po update są tu inne napisy).

Tak więc, jak widzicie, nie mam za bardzo czasu na granie w Tibię. Spokojnie: Tibia nie zając - nie ucieknie. ;-)

Przesyłam serdeczne pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem