Przeczytalem caly temat i sie niezle ubawilem. Tak wiec przeanalizujmy jedna z wypowiedzi.
Cytuj:
Ja w tej chwili przestaje grac w Tibie
|
I dobrze! Nikt cie w Tibii nie trzyma na sile. Przynajmniej bedzie jednego mniej.
Tak masz racje, wogule nie wiem po co te 40 tysiecy ludzi w to gra, a ich liczba wzrosla po updacie. Przeciez w taki zepsuty badziew wogule sie grac nie da.
Cytuj:
W zeszle wakajce myslalem ze nie moga juz bardziej jej zniszczyc jednak mylilem sie ...
|
Skoro juz wtedy myslales ze to jest najbardziej "zniszczona" gra, to dlaczego ty grasz, i to az tyle czasu ?
Cytuj:
Wole sobie pograc na OTSach przynajmniej tam mam przyjemnosc z gry, a nie jak teraz meczyc sie tylko bede
|
Masz racje, granie na OTS daje wprost niesamowita dawke przyjemnosci, szczegolnie jak ci chary kasuja itd. OTS ROX.
Cytuj:
Niech wroca te stare dobre czasy z przed 2 lat !!
|
I jeszcze mi powiesz ze grasz 2 lata w Tibie... sic.
Wychodzac zamknij drzwi bo przeciag....
Mam jedna rade do tych co sie wszystko nie podoba, wezcie przestancie grac, ale robcie to po CICHU, a nie wielki spam na forum bo "ja ze swojm 10 lvl koncze grac", ale tragedia dla spolecznosci graczy...
Nie podoba sie to koncz i tyle. I tak 90% tych co tak wielce deklaruja swoje odejscie wroca do Tibii i wszystko bedzie OK. Tylko po co to wszystko? I to przed kazdym updatem...