Zaczne od tego, ze podstawowe outfity (tz te nowe) wygladaja jak
zywcem wyjete z cyrku. Jednak to najmniejszy problem. Problemem jest cena addonow oraz trudnosc zdobycia ich oraz outfitow. Dal mniej wtajemniczonych powiem kilka cen:
-"czaszka" do stroju wizzarda-cena: medusa shield, c-legs, DSM, Ring of the sky
-Kapelutek do stroju mieszczanina (tego z bufonami na rekanwach): cena 150k, moze rozlozyc na raty
-kamizelka do stroju j/w- 150k, j/w
-addon do stroju barbazyncy (prawdopodobnie SCA na plecach)- 2*RH +jeszce cos, nie wiem dokladnie co
- SOV na plecy do stroju rycerza- 100kawalkow zelaza i jeden stali krolewskiej
- scmitar do orintalnego stroju- przyniesc jakas rzecz z calessy (aby tam przezyc trzeba nielada wysilku i poziomu postaci o wast'cie nie wspominajac)
- kapelusz z piorkiem- kilkadziesiat rzadkich itemow z kurczakow i innych zwierzatek
- outfit zebraka- kilkaset przedmiotow "mysliwskich", zebranie ich zajmnie wile setek godzin lub pochlonie ogromna ilosc gotowki (skup od FACC userow)
- outfit assasina- na pocztek mamy do rozwiklania 3 zagadki zwiazane z zabiciem jakis gosci, dalej nie powiem bo bendzie QS. Dodam, ze nie jest to rakie proste jak sie wydaje.
- ourfit rycerza (taki jak ma teraz BK) - uff.... to sie napracowac musimy. Do zdobycia: 100 behemoth costam (wylatuje z behemotow

), 30 hardnest bones (rzadkie cusik) i wiele, wiele innych
Nie wypisze wszystkiego, bo albo nie znam albo zapomnialem ale powiem jedno:
CIP soft-sux! Aby zdobyc chociaz jeden addon wybulimy conajmniej 50k a nawet i 200k jak chcemy jakis dobrze sie prezetujacy. Nawet wysokopoziomowcy majacy kasy wbrod mowia ze to glupota.
Co myslicie o cenach tych "gowien"?
@down&down.... Podobaja mi sie stare outfity. Questy dodane w update rowniez sa dosyc ciekawe. Jednak sadze, ze oddawanie tak dobrych przedmiotow wzamian za jakas szabelke albo czaszke jest dosyc nierozsadne. Mysle, ze teraz wyrazilem to samo ale mnie negatywnie ujelem.