Greetings
Nie mam pojecia czy ten temat cos wnosi, czy tez nie... i jesli moderatorzy uznaja, ze trza to usunac, to wasza wola... ale jak dla mnie to wazna sprawa...
Nie jestem pewien, czy wszyscy grajacy w tibie wiedza, czym jest tibia... otoz tibia to jest cos w rodzaju gry rpg tylko, ze online... nie bede teraz przestawial dokladnej definicji rgp... otoz grajac w tibie nie powinniscie o niej myslec jak o czyms w rodzaju Quake albo Unreal Tourment, czy tez Medal itp. Powinniscie to raczej traktowac jak przygode, jak interaktywne zycie, graliscie kiedys w SIMS? Tibia jest podobna ale lepsza
I dlatego tez moja wojan przeciwko imionom nie jest skonzcona! bee probowal do konca dac namelocki tym, ktorych imiona sa nielegalne! Wlasnie! Jesli nie rozumiecie idei rpg ale chcecie grac w tibie, bo koledzy graja, czy cos w tym stylu, to chociaz grajcie zgodnei z regulami! One Wam w jakiejs czescie przytocza reguly rpg.
Glownie nie zgodne imiona typu: Przepiekny Jebacz, Huj Ci Do Tego sa na swiatach non PvP... wiekszosc mowi, ze to dlatego, ze to non PvP, glupie wytlumaczenie, dziecinne i napewno pozadny gracz rpg nie uzywal by takich glupich wytlumaczen i nazw! a dla tych, ktorzy nie maja zielonego pojecia dlaczego na PvP nie ma takich glupich nazw oglaszam, ze dlatego, ze tam polacy graja serio i od razu daja do zrozumienia, ze nei chca takich n00bow! (to jesli chodzi o swiaty doswiadczone, starsze)...
No dobrze troche sie rozgadalem na temat nazw... a to tylko polowa tematu...
Zeby skrocic podaje adres:
http://tibia.4players.de/forum/?subt...hreadid=199971
A dla nie kumatych chociaz troche ang. male streszczenie:
Byl sobie Kurim, ktory kiedys mial ksywke Kolejny Polak na Securze i w koncu po dlugich staraniach dostal namelocka... jest on napewno polakiem i nawet keidys z nim gadalem. I wczoraj zlurowal sobie na jedna z moim przyjaciolek, corke counsellorow, Carrie, GSa... omal jej nie zabil, wczesniej podobno jego 2 postac Pedr zrobil to samo ale zabil biedna Carrie i ukradl z jej ciala c arma caly czas przyjaciele sprawdzaja, czy Pedr jest 2 postacia Kurima (Kolejnego Polaka na Securze) i dadza mi znac...
Wiec jeszcze jedna wiadomosc dla Kurima i jemu podobnych:
Dopoki ja bede gral w tibie, bede rzezniczyl takich jak TY!!! Bedzie to walka dluga ale predzej, czy pozniej dostaneicie namelocki, czy bany za lurowanie, zlodziejstwo itp... ogolnie za lamanie zasad! Jednym slowem nie pozwole abyscie z Polski zrobili Szwecje, jesli wiecie o co mi chodzi... bo taka jest prawda polakow na tibii coraz wiecej... i to ma byc dobre, nie zle!!!
Take care
AfR
ps.#1 ten temat jest rowniez na forum.gery.pl ale uwazam,z e tutaj zagladaja tez inni polacy, ktorzy nie zagladaja tam

a z wszystkimi sie licze i chcialbym, aby wszyscy to przeczytali.
ps.#2 sorry za literowki