Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
Ekhem... pozwole sobie przypomniec ze CALY voc robiony bez spoila na 20lvlu wymaga naprawde zgranej ekipy, duzych umiejetnosci, cierpliwosci i nie lada mozgu, wiec nie bluzgaj na jeden z najbardziej klimatycznych questow Tibii...
|
Wlasnie przypomniales mi kolejna rzecz, ktorej zapomnialem wymienic. Chodzi tu wlasnie o to, ze aby zdobyc addon czy outfit nie trzeba wogole miec mozgu -.- Wystarczy grac 10h dziennie albo miec kupe kasy pochodzacej niewiadomo skad.
Ludzia nie podobaly sie takie questy jak Explorer Society czy Banuta-"to nie do pomyslenia zeby trzeba bylo myslec gdy chcemy cos dostac w grze!". No ale przeciez jak Cipsoft zrobil quest

rzynies mi 30 tego co wylatuje z zolwia, 10 tego co wylatuje z kroliczka, 15 tego co wylatuje z wilka to zaraz wszyscy uwazaja to za swietny pomysl, posiedzi sie troche na spawnie zajaczkow i juz jak przechodzimy po miescie to zaraz -"powiedz plx z kond mash takji fajny helm!!111" i wasze ego jest podbudowane na dodatek.
Ja wole odblokowac sobie kolejne wyspy zamiast uganiac sie za dwarfami aby znalesc rude zelaza w ilosciach hurtowych, albo PG'owac na behemotach zeby miec 100 narzadow nalezacych do nich.