ahhh... te dzieci neostrady
@Sova
Dla mnie wiek nie ma nic do tego.Zachowujesz sie jakbys byl bez mozgu ,albo lubisz robic z siebie debila.Kto ci powiedzial ze ja gralem tetro,jesli masz takie odloty ,to juz nie moj problem ,zapewne pomyliles dzialy.Po pierwsze od zawsze gram sam ,osoba ktora kupila ta postac tez gra sama.A jak masz jakies pretensje to pojedz do Braniewa i powiec mu jaki on jest zly bo robil sharing,albo gral sam tego nikt nie wie.Chlopczyku widze tylko ze masz jakies zaburzenia w twoim rozumowaniu...Ale to juz nie moja sprawa jesli rodzona matka nie mogla cie z tego wyciagnac.Wiesz o moje pvp sie nie boj,lepiej zbojrz na siebie masz 15lvl i niczym soba nie reprezentujesz.A masz czelnosc oceniac innych.Gralem tylko raz na no-pvp to byla Celesta i stwierdzilem ze to nie dla mnie,a jakbym byl tak slaby jak twierdzisz nie bylbym w gildi Next Generation.To szczyt noobostwa oceniac kogos jesli nic sie o kims nie wie twierdzisz ze mam beznadziejne pvp,to powiedz na jakiej postawie to stwierdziles?Posta wczesniej napisales ,ze powrocisz na kyre i zabijesz nooba.Chyba nawet nie wiesz co te slowo znaczy,i znow oceniasz kogos bezpoctawnie.Watpie abys kogo kolwiek zabil twoimi 15 lvl-ami
PS: Bo tym co napiales nie mam zamiaru ciebie oceniac ,ludzie ocenia sami ^^ Przestac krytykowac tych ,ktorym nawet do piet nie dorastasz,albo mniej jakie kolwiek argumenty.Pozniej dziwimy sie ze jestesmy tak zacofanym krajem jak mamy w szeregach takich inteligentow jak "Sova".
|