Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2006, 19:02   #17
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Troche wiecej, są po 3 addony na outfit. outfity FACC i 11 outfitów PACC co daje nam razem 45 addonów

@Stożek: ale zrozum, że o to właśnie chodzi!
Po pierwsze, nikt ci nie każe kupować Addonów
Po drugie, nikt pewnie nie będzie się za wszystkimi uganiał jak królik za marchewką bo najczęściej ludzie jadą na jednym outficie paręnaście miesięcy i tylko kolorki zmieniają, więc skupią się na 3 addonach
Po trzecie, addony mają przedstawiać to, że masz kupę kasy, wysoki lewel, że jesteś kozak czy tam tatar a nie być czymś, co masz na 20lev...
A jedyną wadą addonów, moim zdaniem, jest to, że nawet dla FACC outfitów są one only for PACC...
Na poczatku podchodzilem do tego z entuzjazmem-po co mi jakas czaszka na glowie? Po co mi stroj w ktorym nie bendzie chodzil? Zawiodlem sie jednak-chcialem zdobyc sobie dodatek do stroju barbazyncy(ten stroj jest narazie moim ulubionym) gdy juz po kilku godzinach od update rozwiazalem quest na ten addon okazalo sie, ze mam przynosic jakies dwa royal helmet'y i cos jeszcze. Zrezygowany postaralem sie zdobyc inny addon ktory mi sie podoba-kolejny raz sie zawiodlem. Jesli w zasiegu kogos na moim lvl ma byc tylko kapelusz z piorkiem to sadze, ze jednak troche przesadzili.