Panowie i panie, mam jedną uwagę. Być może ktoś to już napisał, ale nie czytałem 103 stron z wiadomych przyczyn.
Cytuję Shinjix'a z poradnika KTÓRA PROFESJA NAJLEPSZA:
Knight
...
* Regeneracja życia 1 punkt co 6 sekund i regeneracja many 1 punkt co 12 sekund. Gdy wykupisz promocję: 1 punkt życia co 4 sekundy, mana bez zmian;
Tymczasem pograłem 10 minut swoim kozackim knightem faccem na 21 lvlu, i zaobserwowałem rzecz niespotykaną. Otóż mp doszło mi do 100, sieknąłem sobie 5 razy utevo i poszedłem po coś do jedzenia. Wracam po 5 minutach i co widzę? 100 many! A jak to się qrde stało?
Otóż po updacie mana u knighta rośnie o 2 punkty co 6 sekund, czyli szybciej niż u pala, druta czy sorca przed updatem (nie wiem jak teraz). W takim wypadku główne założenia updatu stają się realne. Knight może zdobyć większt mlvl niż sorc, co daje mu nad nim przewagę w postaci możliwości używania tych samych runek. Nie groźny mi w tym wypadku sorc, który sieka mnie z sdków (nawet jeśli robi to bez problemu dzieki opcji battle listy) skoro mogę mu oddać równie mocno.
Zanim to zauważyłem, uważałem update za dno i wodorosty, w tym świetle nabiera on sensu.
Jednak mam pytanie, czy innym profesjom również zmniejszył się się czas respu many?
|