Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nemesis_23
Czy naprawde nikt niegra na asterze ??Zero postow, przecierz astera nie jest nowym swiatem zeby nikt na niej nie gral. Acha i pytanie czy Orsh kiedykolwiek byl na asterze ??
|
Nikt nie gra na Astetrze?
Zobacz se temat ze zdjęciami "SS'y z Astery" i ile tam jest stron.
Czy orsh nie wiem czy był, poszukaj sobie.
O Astrze moge powidzieć tyle że gram tam tak serio od niedawna chociaz postać mam długo.
Świat pokazał mi mój qmpel i od razu mi się spodobał szczególnie dlatego że byl no-pvp, a ja wczesniej nie grałem na żadnym.
OD 2 tygodni kiedy znowu gram w Tibie wróciłem na Astere i gram tam z moim qzynem, którym może kiedys bedziemy chodzic na GS'y, DL'e i inne a na razie to Ghoule.
Najwyższy lvl na astrze 209 - Tripida, Master Sorcerer, a za razem 13 najlepszy lvl w całej Tibii.
Przeglądając forum może natknęliście się na filmy z Anni z udziałem m.in Seni Shadowbolt, która za każdy razem kiedy to odgglądałem padała. Jednak to nic, może już sie udało bo niedawno widziałem na forum film z Astery z Anni możliwe z jej udziałem ale go nie ogładałem.
Selenia ma w swoim opisie na
www.tibia.com ciekawą rzecz:
Pharaoh deathcount(415):
Asmunrah: 1 Vashremashun: 25 Mahrdis: 250 rahemos: 111
Dipthrah: 8 omruc: 7 Thalas: 7 morghutis: 6
Niezle co?
Musze jeszcze powiedzeć że jak zauważyłem Astera miała największy maxymalny poziom graczy (1015) i pobiła tym m.innymi takie światy ja Antice (974) i Calmere (973).
Uwaga, kiedy to piszę jest 22.52 i widze że Astera ma największą liczbę graczy online (950) za nią Calmera (949) i Secura (948)