Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sova
ale przynajmniej potrafie sam grac a nie jak wy w 3 jednym charem wogule brechtam z ciebie ziomus i nie mow do mnie koles jak bedziesz mial moje lata to porozmawiamy a teraz jestes dlamnie gnojkiem wiec przymknij sie
a po 2 moze i nie potrafie expic tka szykbo jak wy w 3 ale sam zrobilem 100ek w rok i co z tego ale przynajmniej sam a zreszta po tym up date praktycznie rozni sie tym z enie mozesz rownoczesnie sie uhnac i walnac nic do tego pvp nie ma a jak masz beznadziejne pvp to ic na non pvp tam cie nie zabija roffi  a jak chcesz sie nauczyc to ic na pvp enf. heh dzieci
|
Ehh ja mam sie nauczyc czytac czlowieku ,smieszysz mnie (a nie jak wy)czyli to bylo do mnie ,albo lepiej pisz pod okiem swojej starej.Ciekawe jak ty mozesz znac go lepiej odemnie jesli bylem znim prawie od samego poczatku w gildi "Next Generation",a teraz gra nowy owner ,ktory jest moim kumplem z rl.Chlopczyku chwalisz sie 79 lvl jakby to byl jakies osiagniecie ?Smieszysz mnie... Postac sprzedalem na 73 lvlu,bym gral dalej by byl top 5 na 100%

Jesli masz zamiar jeszcze cos napisac zawolaj stara,albo starego i niech ci pomoga napisac cos rozsadnego... Bo jesli masz wiecej lat odemnie to nie mam zamiaru z downem korospendowac ...