Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2006, 10:51   #258
major007
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leito
Hmmm... Na początek małe wprowadzenie. Dostałem sobie bana nudziło mi się więc założyłem nowe konto-ot tak-do pogrania przez ten okres (aż 7 dni!).
Grałem sobie i grałem, ale to nie moja postać, nudno poprostu... Więc postanowiłem zająć się czymś twórczym... I tak to się zaczęło...
Mam pewną teorię dotyczącą tego skarbca, wg. mnie TO JEST QUEST! Tak dobrze czytacie!
Ten quest to (moim zdaniem) pewna zagadka matematyczna...

P.S
Jeśli ktoś zaciekawi się tym tematem, a sam temat będzie się rozwijał to postaram się rozwinąc swoją teorię...

P.S 2
To chyba nie QS?
Hejka wszystkim. Spróbóje pomóc rozwiązać zagadkę z skarbcem imperatora.
Otóż z tego co wywnioskowałem z waszych wypowiedzi, mamy take informacje:
- Imperator pragnie swój śrubokręt, którego niewiadomo jak go zdobyć.
- Bazylisk- być może bazyliski został uwięziony za to, że wykradł klucz do skarbca. Nadodatek możliwe że bazylisk to NPC, któremu trzeba dać jakiś item albo poprostu znim porozmawiać (ponieważ jest samotny) i za taką zasługe odda klucz do skarbca.
- Ciasteczka imperatora- po co były by w tibi jego ciasteczka?? Jeżeli by nie było do czegoś potrzebne??? Dlaczego nie ma ciasteczek królowej Carlin??? Może tu tkwi rozwiązanie. Możliwe, że któryś NPC uwielbia jego ciasteczka i za nie odda śrubokręt imperatora, a imperator wymieni go na jednorazowy klucz do swego skarbca.
- Muzyka, jak pisze na wskazówkach, że to ona jest kluczem. Być może trzeba zagrać komuć lub przed czymś aby otworzyły się drzwi. Albo Może któryś NPC kocha muzykę i dałby pare wskzówek za instrument albo za wykonanie przednim utworu.
- Minotaury; drodzy tibijczycy powiedzcie czemy dwarfy nienawidzą minotaurów i odwrotnie??? Być może ten konflikt jest związany ze skarbcem. Może kiedyś zły monotaur wykradł śrubokręt, albo klucz do skarbca.
- Kopalnie dwarfów; po co kopalnie dla dwarfów??? Być może dwarfy chcą się przekopać do Minotaur Mount. Aby coś im odebrać!!!
- Dragon i różnego rodzaje spidery. Zauważcie to, że bardzo często można spotkać dragona w pobliżu z Minotaurami, a dwarfy z poins spiderami, spideram. Być może, że dragi pomagają dla minotaurów,a spidery dla Dwarfów.Czy ktos widział kiedyś draga i Giant spidera razem walczących ramie w ramie?? Ja tego nie widziałem.
- Guardy i przyciski. Jak każdy wie, że w podziemiach kazo są Gardy i przyciski. Być może guardy powinni wejść na te przyciski. Tylko jak je do tego przekonać ??? Może muzyka??? albo wejść tam i poprostu samemu tam stanąć i wtedy będzie to teleport do skarbca imperatora albo do innego pomieszczenia z bardzo cennymi przedmiotami.
ZAPRASZAM WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY CHCĄ ZE MNĄ POKLIKAĆ NA TEN LUB INNY TEMAT. MOJE GADU_ GADU 5895229
  Odpowiedz z Cytatem