Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PawieOczko
No ciekawe, ciekawe... Godny podziwu pomysł. Gratuluję. Rzozumiem, że link do dzieła podasz na forum?
|
Hmmm... a dla mnie wcale nie jest to takie pewne, że zamieszczę, bo nie chce mi się pisać posta, a potem dyskutować z ewentualnymi użytkownikami wiedząc, że mój temat zostanie usunięty.
Tak jak to się stało z innym moim wątkiem. Nie wiem, czy nie spodobał się moderatorom mój
TibiaCalc, a może po prostu ja coś nie tak napisałem - najlepszym sposobem było po prostu usunąć wątek bez podania przyczyny. Po co zaś odpowiadać na
pytanie użytkownika, co się stało z wątkiem, skoro ma się go (tego użytkownika, jak i wątek) w d... :-/
Kurna, "
moderator ma zawsze rację" - taaa... jasne. :-/
Ale pewnie program zamieszczę na jakiejś swojej stronie, a w podpisie tylko dam link. Tylko, że już mi znaków na to w podpisie nie styka. Echhh...
Żebym to ja jeszcze zarabiał na tym programie, to by można było powiedzieć, że spamuję. No, ale ja przecież tylko chciałem dać narzędzie, które zrobiłem
sam dla siebie, także innym ludziom, którym mogłoby się też ono przydać. To też jest spam? Dziwne to forum - no, ale już pisałem tu o tym nieraz.
Sam już nie wiem. OK, najpierw jednak trzeba program zrobić, żeby móc o nim mówić ;-). A tymczasem biedzę się nad skompilowaniem pewnej freeware-owej biblioteki
ImageMagick, która jest bardzo potrzebna, bo z niej będę dość często korzystał w programie. No cóż - nie ma lekko ;-). Ale może się uda.
Pozdrawiam Cię.