Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2006, 12:38   #2305
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez citrus
Valoria jako serwer dla graczy ponizej 70 lvlu jest przeuwielbiam jeść bananyana, ciagle "hunty" za nic(hello baksiu vide Miszo krwawy).
Po 70 lvlu też przeuwielbiam jeść bananyane bo albo jesteś w squat, albo allied to Bound.
Z prostego racjunku wynika ze valoria nie ma przeszlosci i jeśli ktoś dobrze tam w Swat lub Bound pomysli to będzie druga arcania z PA itd...
Ja wymiękam przez takie serwery, gdzie polak leje polaka na afk, bo "huntet or pej". A tak a propos ile dales baks za chara?^^
omg, i po co ten post? i tak wszyscy wiedza jak jest, czy ja tu plakalem jak padlem? a, padlem od kuro i harv, ktorzy i tak z 15 minut sie meczyli i dopiero po ue padlem (mialem pz), a po deadzie wysmialem kuro ze sam nie mogl mnie zabic i musial harvestmana wolac zeby ue walnac, odpowiedzial ze "jak ktos uzywa bota to trudno go zabic" (to bylo przed updatem), moge to potraktowac jako komplement, bo uhalem sie - rzecz jasna - recznie ;p (ogolnie to wiecej runek stracili zeby mnie zabic niz polecialo ze mnie -.-) jest jak jest, i tego nie zmienisz, zanim ty wogole wiedziales co to jest tibia, polowa z tego tematu juz sie zmagala z huntami, i tyle, nie podoba sie to zmien server tak jak ja i nie marudz, a jesli masz zamiar dalej tu grac to sie przygotuj na wiecej deadow i huntow
Ufocznik jest offline