Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziub'ek
Shanoz wytłumacz mi tylko jedną rzecz... dlaczego nie wlazłeś do DOF'u jak twój brother Sathan~  i dlaczego piszesz o fragach które nabiłeś gdy nie byłeś w żadnej gildii... nieco śmieszne jest podszywanie się pod wojnę DOF'u z Wanted skoro nie jesteś ani w DOF'ie ani w Wanted... czy to jest jakiś mechanizm obronny?? Czy boisz sie manipulacji ze strony Sandry czy Heg'a ?? Aha jeszcze jedno wytłumaczcie mi dlaczego Manur nie jest już w DOF'ie tylko w "neutralnym" Quorum?? Za wszelką pomoc będę wdzięczny... całuski Shanozq :-)
|
Ale bzdury gadasz.
czy robilo by roznice gdyby nagle rozwiazac DOF i gdyby wszyscy latali i tak samo jak zbijali wanted w tym tygodniu zabijali w nastepnym tylko bez dopiska przy nicku? jaka byla by to roznica? trup na glebie jest trupem
to co nas laczy to Ventrilo a nie dopisek przy nicku - i tak nie uzywamy w czasie walki guild chata bo to nie praktyczne, forum gildiowe jest uzywane w bardzo skromnym wymiarze
wszystko co sie dzieje, jest na ventrilo - kto tam jest ma 100% zaufanie i wpada na masslogi. Dopisek "dof" przy nicku to kosmetyka a nie fakt do dywagacji kto jest z nami a kto nie.
z nami jest kazdy ten kto siedzi na Vent a nie w gildi
@Shanoz - o ktorym zgonie mowisz? Ja Cie za darmo nie zabilem tylko za to ze z Miniwanem i Elite Fifrakiem probowaliscie mnie zdjac na combo 3ue
to nie bylo za darmo