Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2006, 21:41   #335
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Cytuj:
Gdzie ta matka? Mogę jej powiedzieć, że pedofil właśnie dostaje w pierdlu takie katusze ze świadomością, że nigdy już stąd nie wyjdzie. Przez całe życie będzie c*elował, aż się załamie.
Napewno ją to pocieszy.

Cytuj:
Pedofilowi Bóg dał prawo wolnego wyboru, a że my na szczęście nie jesteśmy jeszcze tak zacofani mamy sądy, które jak tylko złapią pedofila i udowodnią mu winę ten za jakiś czas zrozumie, że to co zrobił było najgorszym co mógł wybrać.
Tak jest, będzie miał wyrzuty sumienia do końca życia, biedaczek :<

Cytuj:
I na szczęście sądy nie bawią się w Boga już praktycznie na całym świecie, bośmy na tyle oświeceni, że nie zniżamy sie do poziomu morderców i gwałcicieli.
Pewnie, nie zabijemy ich, tylko zamkniemy w pierdlu, żeby tam gnili i byli gwałceni to końca życia. To wcale nie jest decydowanie o życiu, ani zabawa w Boga.

Cytuj:
Tylko, że ci stojący po "dobrej" stronie nie powinni się zniżać do poziomu tych "złych".
I dawać się im zabijać?

Cytuj:
Czy bezbolesna i spokojna smierc [wstrzykniecie trucizny] jest odpowiednia kara za zgwalcenie i zamordowanie?
Tak.

Jak dla mnie człowiek, który zgwałcił i zabił dziecko jest śmieciem. Śmieci się wyrzuca, a nie zamyka w foliowych woreczkach i hoduje. Możecie powiedzieć, że to prymitywny pogląd blabla, ale takie jest moje zdanie. Jeśli nie szanujesz życia innego człowieka, jeśli je mu odbierasz, jesteś śmieciem który nie zasługuje na chodzenie po tej ziemi.