Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shirit iron
SiEmA !!
niechcialo mi sie wczesniej wypowiadac ale teraz to zrobie
Jak taki Gnoj  moze wyzywac i oceniac ludzi ( przypominam zrookowal 20 harow )  Czemu jestes twardy tylko w tibi -.- Nawet szkoda Reki na ciebie szczylu Pozdro dla kumpli
PS. Fajnie bylo z twoja Matka ostanio ma zreczny nadgarstek i szybkie usta BUhahahah 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez raven
Fingerwest to ja .. skoro my jestesmy nooby , to daj mi adresik twoj to pogadamy hm?  )
masz AŻ 13 lat , bo takiemu "komus" 13 lat nawet bym nie dal .. 5/6 moze??
Fingererror to moj rl kumpel , ciekawe czy jak bysmy Ci do drzwi zapukali to tez bys nas tak wyzywal cfaniaku??
sam nie potrafisz grac tylko psuc komus postacie i btw. moze dasz nick swojego main chara , o ile go masz?
podsumowanie : nie ja , nie error , nie avenger ani nikt z nas nie jest noobem tylko noobem jest ten kto go shakował i ten KTO NIA GRAŁ POZNIEJ ( czyt. TY )
P.S
Fingererror - drugi noob na aldorze kilkadziesiaty (chyba 70+) elite kngiht z sacreficles
nie no gratz ( patrzcie na nazwe gildii Errora ;ppp )
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finger..
Fingererror to ja ,powtórze słowa Westa podaj adres to zobaczymy czy bedziesz tak sie rzucal , masz 13 lat zszedlbys chyba na jedna tubke i tak btw wiesz co oznacza słowo "noob"? 
|
Podbijcie do mnie twardziele, dostaniecie taki wpierdol, że nie będziecie w stanie wrócić do domu, nienawidzę takich skurwysynów na necie twardziel, na rlu włazi silniejszym w dupe, pierdolone "twardziele". Chcecie się nie wypłacić z kuracji? Wbijajcie i wam to załatwię.